Novice
-0.500001
Beyler ben yurdun guvenlıklı ınternetınden sunuculara baglanmak ıstıyorum fakat guncelleme dosyasına ulasılamıyor dıye bır hata veryo guvenlıklı derkende ındırdıgımız hıcbır dosya acılmıyor baska ınternetten clienti acınca rahat rahat grıyorum nabmam lazım yardımcı olbılecek varmı?
Hangi connectoru kullanıyorsunuz?
Novice
-0.500001
eva oynuyorum onun kullandıgı ama dotta da denedim onadada aynı olay oluyo ya

Biraz daha detaylı soylıyım baska internetten clienti acıp tekrar yurdun ınternetıne baglanınca oyuna gırıste problem yasamıyorum
Bir kaç kişi daha bana aynısını sormuştu demek doğruymuş aynı sunucu zeki abiyle görüşmek lazım fakat kendisine ulaşmak biraz zor :)
Novice
-0.500001
Zaten lagdan oynanmıyormus malesef
Wild Genie nin connectorlarını kullandıklarını duymuştum, zaten çok kötü bir connector, büyük sunucular tercih ediyor diye bir yerlere gelmiş ama bana sorarsanız hataları ve yanlış korumaları yüzünden kesinlikle kullanımını önermediğim hatta çöpe atılsa, çöpte bile çöp fazlalığı denilecek tarzda bir connector.

G-Defender ve Drolyn connectorlerinde bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım, bunların kullanıldığı sunucuları denerseniz girebilirsiniz.
sorun connectorden değil arkaadşında belirttigi gibi internetinden olan bi korumadan dolayı güncelleme dosyalarına ulaşamamasından kaynaklıyor. sana şöyle bi çözüm üretebilirim telefonunda internet paketi varsa onunla bağlan güncelleme kısmı bitip client açılınca orjinal bğalantıya geçersin tabi aksion yapacaksak pek tavsiye edilmez, client göçtüğünde aynı işlemleri tekrar yapmak zorunda kalırsın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.