Demise bünyesinde bu guildi açmış bulunmaktayım :P Güvenilir ve hafif ezik tipler alınacaktır. Guildin amacı mal mal pvmler yapmaktır. Ancak pvmlerin sonunda genede çulsuz kalmaktır. Katılımları bekliyorum :D


Edit :
Guilde duyurmak istediklerimi bu konudan duyuruyorum. Çulsuz guildimize eşya kazanan üyeler buraya kazandıklarını yazabilir. Guild için aşırı fakir olan 8x8 ev alıcam. 8x8 idi galiba neyse. Oraya ortak bir kasa koyucam ve bütün üyeleri , ortak yapıcam. Bu kasaya kazançlarımızı atıcaz.


Edit 2 :
Guild açmadan öcne 80k var idi. Sonuç olarak gene çulsuz kalmış oluyorum :p Ev mev alınca 5k ya düşer

Edit 3:
Evi koyucak yer buldum. Hıyarın biri küçük bir boşluk bırakmış. Lunaya 0 , 8x8 evi kurdum. Dizaynı için para lazım olcak. Kasaya bulduğunuz paraları serpiştirin.

Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2008-08-16 20:44, 15 yıl önce)
Güzelmiş =)
xantier ben gelirim ama şuan tatildeyim. bi internet cafe buldum. ultima yok. bulursam ultima olan girerim guildine. birlikte kasarız :D.

pvm bende istiyom da hala kasmam gereken şeylerim var başda statlar... :D

Edit: bu arada gelip stat kasacak arkadaşlara duyrulur. stat gain'i farklı skiller kasarken geliyor. yani hızlı bi stat artışı için yapacaklarınız şunlar. ilk başda bi kaç yaratık öldürün 2 veya 3 point stat gaini alırsınız. sonra milyon yaratık kessenizde bidaha gain alamazsınız bidaha gain almak için gidin mesela bushido veya chivalry gibi bi skill kasın. daha sonra gidin mesela healing kasın. eğer hepsini bir arada kasıyosanız stat gain alamazsınız. hepsini teker teker yapıcaksınız.
Hayır. Şuana kadar bilinmiş en iyi taktik. Skillcap 700.0 olana kadar herşeyi teachlemek ve bütün skilleri yükselişe almak. Ancak camping 0 da kalmalı. Daha sonra bir çıra çıkartıp çantanıza yerleştirin ve ömür boyu tıklayın. 15-20 saatte istediğiniz statlara erişirsiniz. Skillcap 700.0 olduğundan camping artamıcak ve çıra asla yanmıcak. Ve yükselişte olan camping , kasılmaya çalışıldığı için stat getiricek.
tüm vendorları gezicemmi tek tek bide ben necromancy im napayım oyuna ilk başlanılan yeri bilionuz demise de işte ordan cıkamadım lanet olsn gate acıo millet öle gecior :D AMA olsn öle ezik hissettmi kendımı mutlu oldm :P
Necromancy + spirit speak kasmalısın zaten. Spirit olmadan necromancy düşünemiyorum. Extradan archery felan kasabilirsin necro archerlerin çok işe yaradığını duydum ama bilmiyorum daha önce bir kez dark fatherde görmüştüm.
vlla herkezi beklioz zor kasıosnz sabır gerekio ama neticesinde hayatınızın en iyi oyununu oynuyosnz bekleriz isteyenler için bi döküman Açıcam İsteyenler ne yapmaları gerektiğini ordan örenebilir
~Guild Günlükleri~



Tarih : 17 Ağustos 2008
Lich lord paragondan , Wrath of the dryad
Titan paragondan ise cavorting club çıktı.

Tarih : 18 Ağustos 2008
Akşama kadar skill kasarak 7x charım bitmiş durumda.

Tarih : 19 Ağustos 2008
1000 deamon bone toplayıp golden skull çıkartıcaktık , sabah kendim çıkarttım sattım baktık ki para var işin ucunda çakallık yapıp chylotu paso çağıra çağıra skeletal dragon attırdık. Baya bi kesmiştik hatta questte şuan 700 bone vardı ama gebere gebere insüre itemler bütün parayı emdi gene çulsuz kaldık.

Titan paragon gördüm bi adam sıvıştı kestik minor artifact adama düştü. Allahtan kötü bişeydi "Night's kiss".

Geceye kadar skill kasımı...

Gece 2:04 gibi "Arachnid" champion spawna gittik marlok ile saat 5 de , 5. kırmızı skulla ulaşmak üzereydik ki benim uykum geldi zıbarmak zorunda kaldım. Eğer marlok da kasmış olsaydı guildin ilk başarısı power scrolları büyük bir hızla kaçırıcaktık. Sürekli geberdiğimiz için insüre itemler donuma kadar aldı. Sonuç : o kadar pvm yap çulsuz kal.
bensiz olmaz yaw :D bide statım olsa :) xantier stat kascaksan verem charı bu kuşadasında uo yok hiç bi int cafede:S
Basic : bensiz olmaz yaw :D bide statım olsa :) xantier stat kascaksan verem charı bu kuşadasında uo yok hiç bi int cafede:S
Evet kuşadasında hiç biryerde uo yok çok özlem çektim ordayken =)
bende gelcem canım çekti patch felan yapim ordaım
:P olumlu xantierim bu gece yapıcaz ama yerler istiorum 16 gırmızıyı skill kasıom
bnide aranıza alırmısınız acaba
Bende geliyimmi :P Ama ne stat var ne skill.Yanınızda dolanırım xD
Bundan sonra samurai charı sampireye çevirerek oynamaya başlıyıcam. Mage charı sadece para için tutucam. Samuray uğurlu geldi resmen :P ard arda 2 artifact düşürdüm (minor)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.