Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Mutlaka oynayan vardır u-s den ?! Demisedeki karakterlerinizin özelliklerini (stat,skill) buraya yazabilirsiniz.

Mevcut oynadığım karakter : Fttehgta (samurai)

115 Bushido
115 Parrying
110 Tactics
110 Mace Fighting
100 Necromancy
50 Spirit Speak
75 Chivalry

115 bushido ve parrying ile elime çift elli silah aldığımda parrying yapma olasılığım %37

95 Str
100 dex
30 int

Resistanslar :
Physical 70
Fire 70
Cold 70
Poison 63
Energy 75 (aslında maksimum 70 oluyor ancak elflerde energy 75 olabiliyor)




Aşağıdaki fotoğrafta görebiliceğiniz gibi , Compassion hariç bütün virtueler kasılmış durumda. Ancak hepsi level 2 (max 3).

Elimdeki silah , Minor artifactlardan :
Wrath of the Dryad

Hit Lightning 33%
Hit Mana Leech 50%
Hit Chance Increase 15%
Damage Increase 40%
Poison Damage 100%
Weapon Damage 15-17
Weapon Speed 33
Strength Requirement 20
Two-Handed Weapon
Weapon Skill: Mace Fighting
Durability 255


Karakterin accountunu 2 sene önce açtım , 3 ay aralıklarla hep 1 hafta felan oynadım. Artık sıkmıyor ve samurayımı sonunda adam edebildim. Sampire yani vampire samuray yapmış oldum. Bu durumda elime alıcağım silah mutlaka mana leech özelliğine sahip olmalı. Her vuruşum hit point çekerken , mana leech ile özel yetenek kullanabiliyorsunuz. Gauntlette alabildiğim yaratıklar : Abyssmal horror , Impaler ve Dark father. Bu yaratıklarla kafa kafaya dövüşebiliyorum ancak bunda honorun payı oldukça yüksek. Damagesi 100-167 olan yaratıkları kesemiyorum ki şuana kadar kesebilen çıkmadı zaten. Yanıma bir binek alabilirsem belki. Paragon yaratıklarla rahatça kapışabiliyorum ve toplam 8 tane minor artifactım oldu.

PvM de iken :
Başlamadan önce , Honor atarak "I honor you" sözcüklerini ağzımdan çıkartıyorum. Honor aşırı gerekli bir virtue samuray için. Yaratığı onurlu dövüşe davet ediyorsunuz ve ıskalamadığınız sürece her vuruşunuzda Perfection kazanıyorsunuz. 100/(Bushido/10) vuruş sonunda You have achieved Perfection gibi bir yazı görürsünüz ve artık bu yaratığa karşı %100 damage increase ve 1000 luck kazanırsınız. İşte mükemmeliği vurda. Normal vuruşlarınızda bushido/10 perfection kazanırsınız ve 100 olunca achieve olursunuz. Ancak her ıskaladığınızda 25 perfection düşer. Her vuruşunuz Bushido skilliniz kadar luck getiricektir.

Öncelikle kendimi Vampiric embraceye çeviririm. Bu bana her vuruşumdaki hasarım %20 si kadar hit point ekler ancak bu yetersizdir.
Sonra , ara ara Curse weapon atarak silaha %100 hit life leech eklemiş olurum. Süresi çabuk geçtiği için sık sık atarım.
Her zaman ve her zaman bushidonun en güzel yeteneğinden biri olan Lightning strikeyi kullanırım. 5 mana yer ve bunu kullanma sebebim : skilli aktif edince %45 hit chance increase yani %45 vuruş ihtimali ekliyor ve vurduğumda benim skillime göre %19 ihtimalle kritik vuruş yapıyorsunuz. Kritik vuruş yaratığın resistanslarını dikkate almadan ve ikiye katlayarak vurmaya yarıyor.
Mana leech olduğu için her vuruşumda mana alıyorum ve her vuruşumda lightning strikeyi aktif ediyorum.

Arada bir confidience atıyorum eğer kapıştığım kişi mage değil ise. Confidience parrying yapma şansını kat kat artırıyor ve bu yetenek aktifken başarılı parry yaparsanız bir miktar healthiniz doluyor.

Counter-attackı da arada bir kullanırım mage değil ise. O da başarılı parry yaptığınızda rakibinizin vuruşunu geri çevirip aynı zamanda vurmanıza yarar ve 2 kat vurmuş olursunuz.

Sık sık concentrate weapon atıp silah damagesini yükseltiyorum.
Güçlü yaratık ise Forul sorum atarak ona fazlasıyla ekstra damage veriyorum ancak güçlü yaratıkta yaparım. Sebebi , bu büyüyü atınca vurduğun ilk kişinin türünü düşman olarak belirliyorsun ancak diğer yaratıklardan 2 kat daha fazla hasar yiyorsun süresi geçene kadar.

PvP de ise bişey yapmıyrum çünkü pvp karakteri değil :D Ama sık sık confidence ve lightning strike atarım.



Fotoğraf , Doom gauntlet mage shop'da çekilmiştir.
https://img241.imageshack.us/img241/6558/capture086av5.jpg
bende demise oynuodum ama büyü damageleri çok dengesi adam bana 8 impor attı öldüm adama bi corp por attım canı bile gitmedi
impor nedirki yaw.manasıda düşük atmasıda kolay 0.5 sn.corp pot 5-6 sn:)
impor neymis dedim yha 0.5 snde atılan büyü 10 hp nasıl alıyor
Spell damagesi çok yüksektir seninde fire resistin azdır ondan inpor çok vurmuştur.
Onunda enerji resisti yüksektir ondan corpporla canı pek gitmemiştir..
Denge tam runuoda. Resisting spells var , resistanceler var. Bir çok şey var büyüden etkilenmemek için. Mesela eskiden kal vas flamla 17 vuruyodum eva kastığımdan beri 40 50
demise manyak kasıo her türlü hem lag oluo hemde adamı baya bi kasıo :D
yok ya lag olmuyor bende

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.