Demisede oynayan yada başlamak isteyen arkadaşlar varsa bana ö.m atsınlar. Şuanda 10 Türk ve ally yabancılarla oynuyoruz. Bazı arkadaşlar daha önceden beri oynuyor bazılarımız yeni başladı. Vent ve skype kullanıyoruz sesli konuşmalar için. Gelmeyi yada bize katılmayı düşünen arkadaşlarlar için bilgilendirmeyi ö.m ile yapacağım.
ben oynamak istiyorum fakat yardıma ihtiyacım var runuo ya uzağım biraz
Faradrim : Demisede oynayan yada başlamak isteyen arkadaşlar varsa bana ö.m atsınlar. Şuanda 10 Türk ve ally yabancılarla oynuyoruz. Bazı arkadaşlar daha önceden beri oynuyor bazılarımız yeni başladı. Vent ve skype kullanıyoruz sesli konuşmalar için. Gelmeyi yada bize katılmayı düşünen arkadaşlarlar için bilgilendirmeyi ö.m ile yapacağım.

Çoğu şeye sahip olduktan sonra çok soğudum ama tekrar girerim. Ayrıca Elmosthern karakterimizin kendi kendine silinip geri verilmeme gibi bir durumu olunca hepten koptum sunucudan. Ayrıca domainine bir şeyler olmuş galiba girilmiyor.
ılshear falan varsa bende gelebilirim şuan sytgian abyssdeyim
Bende daha önce ban yemiştim ev arkadaşımla oynarken tek ip ye üç hesap veriliyor olayına tekrar başladım. Şuanda server makinesi yenileniyor geçici ip ve siteye ulaşmak için bunu kullanabilirsiniz, Forum için: https://209.173.139.48/~demise/forum/
Servera bağlanmak için:173.192.237.125 2593

Infaz ishenar var şuanda Samurai Empire sistemleri tam olarak çalışıyor MLdeki bazı şeyler açık SA eklenmedi eklemeyide düşünmüyorlar sanırım. Bu haliyle server gayet güzel.
baktım türk spherelerinde iş yok yabancılara yapışayım dedim. demise da oynamak isterim fakat daha önce kurulumunu filan hiç yapmadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
arkadaşlar ben de demise'e yeni başladım 2005 den beri runuo oynuyorum ama burada yeni arkadaşlara ihtiyacım var kasmak için iletişim için rita_pawonehotmail.com
Guzel Oyundu =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.