Xantier üyesi avatar
Gerçekten kalıcı olarak sadık bir şekilde demiseye başlamak isteyen varsa bir arkadaşımla birlikte elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Uzun zamandır deli gibi uğraştık ama arkadaş ortamı olmayınca zamanla sıkılmaya başlıyo insan :) Çinliler nasıl guild kurup ortalıkta terör estiriyor ve adından sözettiriyosa biz de kuralım göktürk guildi yine çin türk savaşı olsun arada :P Şaka bir yana hala daha başlamak isteyen varsa bekliyoruz...

Edit : Eşya değil ama elimizde bol bol para var. Bu yüzden başlayacak arkadaşlara özellikle kasması için eşyalar sağlayabiliriz bu parayla
O değilde yarın Bi RunUO Türk serverı açılıyor çok güzele benziyor orda başlasak olmazmı ?
Mia üyesi avatar
Selam ben runuoya baslamayi dusunuyorum. ama merak ettigim seyler var. mesela kac gun/ayda kasilabilir sphere ile cok buyuk farklar varmi
level flnmi var yoksa bildigimiz sekildi bir skill capimi war >? ingilizce konusmalar fln zor olmuyormu yardimci olursaniz sevinirm :)
BENN !
mthN : O değilde yarın Bi RunUO Türk serverı açılıyor çok güzele benziyor orda başlasak olmazmı ?

Demise gerçekten mükemmel bir yer inan sphereden soğutuyo insanı :).
Xantier üyesi avatar
Burda reklam olmasın Türk sunucusu oynamıyorum. Senelerdir açık olan güvenilir sunucu varken hiçbir şeyi riske atmam
Esqarrouth üyesi avatar
demise hmm tanıdık gelio :)
Arkadaşım yardım istiyonda client indirilmiyorki
Ben 3 gündür spheredan runuoya geçiş aşamasındayım. Bir serverda az çok öğrendim. Katılmak istiyorum sizlere.
Bende başlıyorum. Deniz iletişime geçersin benimle.

Zippo
Şu sıralar Pandora UO'dayım. Özellikleri ise başta s.a desteklemesi 3 boyutlu uo bi farklı oluyor. Gargoyla oldum uçuyorum ama daha tam çözemedim :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.