Merhaba arkadaşlar ben sphere oyuncusuyum senelerce oynadım. Fakat şimdi bende runuo ya başlamaya karar verdim dün demisede acc aldım. Oyuna girdim fakat ögrenmek istedigim şeyler var. Statlar nasıl kasılıyor, sphereden farklımı? Para kasmak için ideal char nedir ? Mage kasmak spheredekıyle aynımı ? human yada elf olmak neyı degıstırır ? teşekkurler
demise yi nasıl indirdin link atsana bende inmiyo bende runuo başlamak istiyorm
u-tugay77 >> demise sadece server baglanmak icin razor kurman yeterli. razorda server addresi kurulumla beraber geliyor zaten . uo client patch 7.0.7 istiyodu galiba:)
explode >> sphere hic oynamadım > statları kamak icin 700 skill cap i once dolduruyosun sonra makro ile stat kasıyosun.> para icin inscription kullaniyom ben once . fireball scroll yapıyodum 1 e 2 gelir ve az mana harcıyo. > human olursan hitin yuksek olur warrior tarzı seyler icin kullanırsın yada bs. buyu yapacaksan elf . elflerin manası yuksek oluyo. gece gorus ozelligi var (razorda "lights level" secenegi ile her zaman gonduz gibi gorebilirsin bu nedenle night sight o kadar onemli degil), elf lere özel itemler var. simdilik aklıma gelenler bunlar.

demise
---------
ins
ece
demise de yeniysen bence craft ile bodcu olarak devam et güzel para kazanırsın
Beyler Pvp Kings Tavsıye derım ıtem Reset Gelmıstır

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.