Arkadaşlar bu konunun benzerleri birçok yerde açılmış, araştırdım ama işime yarayacak pek birşey bulamadım. Öğrenmek için hazır bir verdata ya girdim. Şimdi, inside uodan baktım Low Detail Critters' ta olan yaratıkları tek tek sphere_defs'e girerek binekleri çıkarttım ve binebildim, sorunsuz oldu hepsi Low'dakilerin ama polar bear ve drake People and Accessories bölümünde. Neyse dedim burdaki kodları aynen aldım Low Detail Critters' taki gibi yaptım olmadı.Yani Lowdakiler oluyor people bölümündekilere aynı şeyi yapınca olmuyor. UO Anim toolda açtım belki kodunu görürüm diye Drake ve polar bear High,Low,İtem kısımlarından item bölümünün içindeydi. İtem le ne alakası var anlayamadım.
örnek ;sphere_defs te mount_0x31f 03ebe
Bu mount_0x290 bu kısmı tamam herhalde bu 03ebe de sorun olduğunu düşünüyorum veya sphere_defste yerini bulamadım drakenin ama yinede hiç birinden emin değilim, yardım ederseniz sevnirim
İtemde gördüğün küçültülmüş hali yani iconu olabilir.
Herhalde öyle, peki sphere_defs'e nasıl geçireceğim Drake ve bearı veya bindiğinde gözükmesini nasıl sağlayabilirim. Çıkarttığımda gözüküyor, bindiğimde gözükmüyor.

Yani kısacası Cu Sidhe, Hiryu, Unicorn vs. bunlar halloldu, fakat drake ve bearın farklı bi özelliği var herhalde ki People bölümünde. Nasıl bindiğince görülecek hale getiririm?
tiledatayıda galaiba hazır kullanıyorsun.
örnek vereyim mount_0xd5 03ec5 şöyle bişey olsun
0xd5 galiba polarındı yada herneyse bu id senin binecegin npcdir 03ec5 de bindiğinde sende oluşan bişey yani bineğin altındaki kısmı
mulpatcheri aç 03ec5 itemini bul orda üst tarafta bi id yazılan yer var (mp önünmde olmadığı için ismini yazamadım :D)
oraya peopledeki bearın idsini yaz tamamdır :D
tmm hallettım

Bu konu ycihangir tarafından düzenlendi(2012-07-28 03:09, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.