Fahrenait : Vay be suçlu konumuna da düştük.. "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır", atasözüne döndü iş..

Tabii oradan bizim bağlantımızı düşürecek kadar bilgi alma bağlantısı gerçekleştiriyor. Bizleri uzun laglara sokacak veri alış verişi yapıyor. Sonra da biz uo ip adresini sizin ip niz ile değişiyoruz. Vay be..

uocuyuz.biz adresini de ilk defa gördüm bu arada, oyuncu istatiğide tutuyormuş. Belki arkadaşlar eklemiştir. Ama sanırsam eski hosttaki ip var o sitede, göremedim istastik bilgilerimizi.

O zaman hosting firmanıza söyleyin [email protected] adresinede o logları yollayabilir mi? Buraya başlık açmanıza gerek yoktu direkt olarak benimle iletişime geçip reklam yapmadan aramızda durumu çözebilirdik böyle bir olayn gerçekleşmediğini sizde göreceksiniz.

Birazda bu konuya değinseniz?

Çirkeflik yaparak ortalığı kızıştırıyorsunuz sadece.Bu kadar olay sundunuz madem hosting firmasının karalamadan dolayı başı derde girebilir durumun ciddiyetinde değilsiniz sanırım?
Hala çirkeflik diyor.. Bana saldırı gelecek, loglarımda sen gözüceksin. Sonra gelip ben sana güzel güzel sen mi yaptın diye soracağım. Sende tabii ben yaptım demeyeceğine göre, olay bana kalacak. Sen mutlu mesut durumuna devam edeceksin.

Bu olaydan sonra bizim başımız derde girecek? Ne olur bu olaydan ötürü başımızı derde sokun da bakalım kime patlıyor olay. Bizi de yasal işlemlerle uğraşmaktan kurtarırsın..


Kurt kocayınca çakalların maskarası da olurmuş. Neyse senle çok atışıp, konunun kilitlenmesine mahal vermeyeceğim.
ya kanıta gerek mi var pyramid yıllardır sağa sola saldırıyor herkes biliyor zaten.
Kimsenin bilgisi dahilinde gidipde host şirketi bu naneyi yiyemiyeceği için (çünkü elinizde sözleşme var) şık olmamış yakışmamış elinizde belge var ise gidip savcıya suc duyurusunda bulunun bu kadar basit .
Bencede Köy Satamıyorlar gibi Görünüyor :D Player Azaldı sanki asd.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır deyimi cidden oturdu.

Helal relax kendini haklı çıkarcak kapı buldun , bırak allah aşkına.. Since 2008 yazmayı biliyorsunuz , 2008 yılında hiddenworld'e yaptığınız ddos'ları hepimiz hatırlıyoruz !
Burada başlık açtı diye saldırı doğrudur diye birşey yok bence hukuksal şikayetinizi yapın. Artı şöyle bir olayda var bende bilen bilir Exile yeniden açıldığında 250 full player çektiğinde "elpida"dan öyle bir attack geldi ki adamların hdd yanmıştı ve bilgileri kaybolmuştu. Şimdi ben bunu dediğim içinde elpidanın şu anki veya o dönem ki sahibi aynı kişi ve %100 olarak attack yaptığını göstermiyor.

Sadete gelirsek burda bir sonuca varamazsınız söyledikleriniz iddaadan ileri gidemez başlığı kitliyorum.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.