Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Şimdi Tüm Sorunları Bi Topic Altına yazalım ..
1. Sorun : Oyuna giriş döngüsü yani sphere_skills.scp deki on=@login döngüsünde f_player_login'in altına account plevel 1 yazmazsam oyuncı QUEST oluyo yani account level 0 oluyo
2. Sorun : Oyundan Cıkıp Girince Potionslar ve silahlar siliniyor..ama bu sorun ya oyundan cık gir yapınca yada server rest atıncaydı ( geri alınıyo demeyin her seferinde save alırım )
3. sorun : Ben Tiledata. dosyama Potionları Amountable yani birlşik yatım işte taştan 15 tane alıyorsunz sonra onları bi arada geliyorya. newbie baga atınca 1 tane oluyo sanırsam potion scplerinde sorun var.
4. sorun : Kal Ort Port cektikten sonra hemen büyü atarsanız koşarak büyü atılıyor xD

NOT: benden önce scpterim ayakı takılan adam alıntı scpler eklemiş fixleye fxileye bi hal oldum başım arıdı artık sizden yardım istiyorum k.bakmayın aslında basit sorunlar olabilir ama bi zamna sonra insanın beyni duruyo xD
f_player_login zaten başlı başına alıntı bilgine.
Serverin adı nedir ?
napcan serverin adını sponsormu olcen :D
ya alıntı ama benim dier serverimden yani cou scplerde benim kendi scplerim ama f_player_login' ile alakası varsada söylersen düzeltcem ?
f_player_login direkt olarak kökü nebula packtan gelir ve şuana kadar bütün UO platformlarında yayınlanan packlarda bu vardır. Yani bütün serverlar , bizim packımız desede kökü nebula packtan gelir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.