Silindi
Merhaba arkadaşlar eski bir ultima online oyuncusu olarak uzun bir aradan sonra server açmaya karar verdim. Yardımlarını benden esirgemeyecek olan korhan abiye şimdiden teşekkürler.

Sphere olarak orta dünya haritası veya sosaria olarak kasmalı bir server mı tercih edersiniz. Yoksa para, item ve skilleriniz hazır olarak pvp üzerine kurulu bir server mı. Elimde güzel bir domain var tüm oyunlar için. Kuracağımz web sitesinde dota ve cs olarak oyunlarda oynanabilecek ve istatistik ağırlıklı olarak türkiyenin en iyi oyuncularını dünyaya tanıtma çabası içerisinde olacağız. Pvp server kurulursa oyuncuların ne kadar öldürdükleri ve öldükleri, pvp istatistikleri, her hafta güncellenerek ay sonunda en iyi playeri seçip ödüle layık görülmesi gibi bir çok etkinlik olacak.Rp&Pvp olursa bu gibi istatistiklerin pek etkin olacağını söylemek zor geliyor. Önerilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar herkeze.
sitede dota ve cs de oynanacaksa süper
Silindi
Banned
0
Evulate sanırım size ait güzel bir sisteminiz var ve uğraşıyorsnz.Umarım sizin geldiğiniz konuma gelebiliriz ultima serverı olarak.Başarılarınızın devamını dilerim.Evet tek bir account ile sitemizde mevcut olan oyunlara ait bütün istatistikleriniz üyesi olduğunuz clan veya guild bilgileri herşey profilinizde yazıcak.Ayrıca domainimiz ingilizce olduğu için yabancı kullanıcların siteye erişmeleri ve akılda kalıcı olması çok kolay olucak.
Şu an açık olan sunucuların playersız olmasıyla sizin açacağınız sunucununda aynı sorunla karşı karşıya olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.Bak şöyle yapabilirsin.Orta dünya sunucusu açabilirsin max göreceğin player 25 30 gibi olacak ve bu güzel bir kitle bence.

Pvp açarım dersen ekleyeceğin sağdan soldan pack ile scriptle anca 1 hafta dayanırsın 10 playerı görüceksin.Amacım heves kırmak değil medyumlukta yapmıyorum sadece fikrimi söylemek istedim .

Bence insanları kasmaya yönelticek sistemler ekleki gelen playerda bir süre sonra sıkılıp bırakamasın.Örn: Level kasmaya zorla ,belirli görevleri bitiremeyen kişiler belirli olaylarla içli dışlı olamasın itemi vs yapamasın gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.

Kolay gelsin başarılar.
playerları oyunda zorla tutacak sistemler yapmayında ne yaparsanız yapın !

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.