immortalist51 üyesi avatar
ben sphereden tamamen guardı kaldırmk istiyorm.acaba bunu nasıl yaparım
Hiç denemedim ama bi dene .serv.allclients guarded 0 yap olmazsa tek tek şehirlere gidip .region.guarded 0 yap
immortalist51 üyesi avatar
.region.guarded 0 yapıyorum ama sadece 4 duvarı alıyor.mesela moonglowun bankada guarded yok ediom üstünde oluyor :S
xwerswoodx üyesi avatar
çık üsttede yaz sonra git şehirin girişinede yaz yani .go moonglow dediğin yerdede yaz...
Rowall üyesi avatar
Novice
11.9
[SPEECH spk_player]
on=*guards*
on=*guard*
return 1
xwerswoodx üyesi avatar
hahahahahaha ne bu be böyle bir scripts olamaz :S:S olursa zaten ne diim :S ama yaratıcı bir düşünce :D
Rowall üyesi avatar
Novice
11.9
Neden Olmasın Güzelim ? Serverda vendor yoksa veya guard korumasında olan şehirde yoksa, ki guard ı kaldırdığına göre pvp serverıdır %90 Playerdan başkası Guards yazamıcağına göre bu script çalışır. Her lafın içindesin. Saygılı ol biraz kardeşim yaşındasın yardım etmeye çalışıyoruz anladın mı ?
xwerswoodx üyesi avatar
la ben düşünüyorumda reyurn 1 dersen burda eğer buy bank guards yazanların yazısı görükmeyecek çok sorunlu olur bu... :P
Rowall üyesi avatar
Novice
11.9
on=*guards*
on=*guard*

Bunları boşuna yazdık sanırım ?

on=*

Bu şekilde yazsaydım dediğin şekilde olurdu
xwerswoodx üyesi avatar
@rowall

** kullanmışın başta ve sonra kelimede cümlede yada sözcüğün her yerinde guard görüğü andayazmayacak...
Rowall üyesi avatar
Novice
11.9
** yazmazsan adam asdasdfa guards yazar bug olur sen banka açmak için guards bank mı yazıyosun ? veya item satın almak için bug guards mı yazıyosun ? Buy Bank Guards macrosu olan varsa bi zahmet silicek çözümü bu yoksa baştada dediğim gibi "asd guards" yazdığında guards yine işlev görür
xwerswoodx üyesi avatar
yok ben başka birşeyden bahsetmiştim ama neyse :) karıştı konu :D
scriptten anlamak güzel şey ya . bunca yıldır sadece oynuyorum , insanlığa bi faydam olmadı :D
map0.scp den yapsan daha kolay olur ;)
xwerswoodx üyesi avatar
keşke nasıl ayarlayacağınıda söyleseydin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.