Arkadaslar ben bugün Gump Editor ile katana'dan tutun da gorget'e kadar tum armor-weaponların gorunumunu değiştirmeye baslamayı planlamıstım.
Gump Editor ile bunu yapabileceğimi söylediler. Yükledim Gump Editor'ü. Herhangi bir serverın verdatasını alıyorum (Örn. xfd serverı), verdata.xfd'yi verdata.mul olarak değiştiriyorum ve Gump Editor'de açıyorum. 600 tane item gozukuyor. Tek tek bakıyorum, client resminden sakalla gözlere kadar herşey var. Ancak weaponlar; katana,bardiche vs. yok.
3 ayrı serverın verdatasını da denedım. Birinde özel robelerın resımlerı gozukuyor, diğerinde sadece boğazlıklar... Benim amacım sadece uo-graphics.uo gibi sitelerden aldıgım ıtem gorunumlerını normal ıtem gorunumlerı ıle değiştirmek. Örn. güzel bir Shield resmi buldum orada diyelim, Kite Shield yerine onu koyucam. BMP olarak kaydetme vs. olayını anladım ama, o 600'lük item listesinde weapon-armor yok.
Nereden,nasıl yapacağım ben?
senin bahsettiğin gumpedit, gumpeditor diye ayrı bir program var onla yapabilirsin.
Gump edit yazarken bence gump editörden bahsediyo arkadas.
Gump Editor işte programın adı. Yapılan işin adı Gump Edit. Ondan öyle yazdım =)
Adept
4.3
Çünkü, bütün onlar verdata'da değil, gumpart.mul içersindedir. Ayrıca sana bir tavsiye; Mulpatcher'ı kullan.
Mulpatcher cok karmasık ya :)
Gump bolumu var. Orda 2 dosya yerı var. Orada gereken dosyaları sectım. Sonra ne yapacagım?
Sanirim bu sorunu yanitini vereck kimse yok aradan uzun zaman gecmesine ragmen dogrusu ben de ayni soruyu soruyorum Mulpatcher'in Gump bolumunde 2 dosya yerı var. Orada gereken dosyaları sectım. Sonra ne yapacagım? Veya buldum ve degistirdim bunlari ne sekilde kaydedecegimi bilmiyorum bilen varsa yardim edebilirlermi?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.