Not: (Pvp Serverları hakkında Diğerlerini bilmiyorum ) (Adam Gibi Biri Pvp Serveri Acsin )
Hackerler Ultima Online Serverlarına saldırıyo diye bazıları korkuyor arkadaşlar ve biz playerlarda bundan etkileniyoruz adam gibi bir sv olmuyor. Bir serverda 20 kişi diğerinde 30,15,10,5 Herkes bir yere dağılıyor Biri adam gibi bir sw acsada orda oynasak artık Sv aramaktan sıkıldık Pvp hakkında konusuyorum . Eskisi gibi olmuyor artık bi 150 Player felan olsa 100 olsa bile iyi ama 30 kisi olunca zevk alınmıyor actiye cıkıyorsun 1 kişi oluyor yada olmuyor çoğu kumarda İnşallah derdimi anlatabilmişimdir. Unutmayın Pvp serverları hakkında konusuyorum :) İyi Günler İyi Actiler :D
burdan hackerlere sesleniyorum saldırmayın!
Tamam bundan sonra saldırmam.
Servera saldırmıyorlar o hackerlar beceriksiz host firmalarının makinalarına ping atıyorlar adam gibi olsa makinaları sorun yok :)
Yok öyle birşey, lakin şöyle birşey var..

Bknz: "Sunucumuza saldırı yapılmaktadır, lag'ın sebebi budur" diyen sunucu sahipleri
Adept
4.3
Lai, Eksisözlük Linki yok muydu buna? :p
Açarlar yakında (:
Merhaba dün serverımızı aktif ettik. Haliyle web sunucumuz ve oyun sunucumuz farklı yerlerde web sunucumuz normal bir hosting sağlayıcısında bu nedenle açılışımızdan yarım saat sonra saldırı almaya başladık ve sitemiz kitlendi hayatımda böyle birşey görmedim bu kadarda olmaz diyerek ddos ve botnet korumalı ünlü bir forumda tavsiye edilen hosting şirketi ile bağlantıya geçerek transferi sağladım. Bu kadarda olmaz dedirtecek şeyler yapmaya çalışılınıyor ama bize sökmez bu saatden sonra :) hodrimeydan .. :)
Çocuklar oturmuş bilgisayar başında Ultima oynuyorlar, girdikleri sunucularda laglar kasmalar çocuk staff'a soruyor niye bize saldırıyorlar niye bizim düzgün bir hostumuz yok staff niye bize host almıyorsun !

Off abi koptum ya :D
Tymaron : Çocuklar oturmuş bilgisayar başında Ultima oynuyorlar, girdikleri sunucularda laglar kasmalar çocuk staff'a soruyor niye bize saldırıyorlar niye bizim düzgün bir hostumuz yok staff niye bize host almıyorsun !

Off abi koptum ya :D

süpermiş :)
Silindi
Apprentice
4.3
bir sürü server açtım her serverinde sunucusuna ciscodan lisanslı firewall kurdum hacker sorunu yaşamadım siz neden bunu yapmıyorsunuz anlamıyorum saldırı alıyorum diye ağlayan arkadaşlar :(
ciscodan lisanslı biraz garip bir terim olmuş ama, demek istediğini anladık neyseki (:
Silindi
Novice
6
ta$$ak : Merhaba dün serverımızı aktif ettik. Haliyle web sunucumuz ve oyun sunucumuz farklı yerlerde web sunucumuz normal bir hosting sağlayıcısında bu nedenle açılışımızdan yarım saat sonra saldırı almaya başladık ve sitemiz kitlendi hayatımda böyle birşey görmedim bu kadarda olmaz diyerek ddos ve botnet korumalı ünlü bir forumda tavsiye edilen hosting şirketi ile bağlantıya geçerek transferi sağladım. Bu kadarda olmaz dedirtecek şeyler yapmaya çalışılınıyor ama bize sökmez bu saatden sonra :) hodrimeydan .. :)

geçmiş olsun

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.