Syntax :
Aradığın sunucuya göre cevaplar değişir tabikide ama şöyle söyleyim
Rp arıyorsan second age i öneririm
Köklü bir sunucu arıyorsan Revoyu öneririm nebulanın sitesine bile girme derim.
Uzun süredir açık ve yenilikçi bir sunucu arıyorsan Sivana(etheria)yı öneririm.
Yeni açılmış ve yenilikçi bir sunucu arıyorsan UO:Nimloth u öneririm.
Easy açayım bol bol bug sömüreyim pvp serverı gibi itemim olsun pazar alanında 123124 tane afk çarım olsun istiyorsan da andoria ve pyramid i öneririm.
Multi açmayım bug sömürmeyim ama pvp serverı olsun diyorsan da Nothing i önerebilirim.
Mümkün olabildiğince adil yazmaya çalıştım bunların dışındada sunucular mevcuttur tabikide ama onlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmayacaktır.
Bence bu adamın bir kaşıntısı var. Evet gelelim Nimlotha :
1- Nimlothda multi açılıyormuydu? Cvp : Hemde ne biçim. Ve hatta sonradan 3 multi açabilirsiniz diye resmen açıklanmıştı .
2- Speed Easyuo pot macro vs vs miner macro varmıydı ? Cvp : Olmazmı kralı vardı.Arkadaş 90bin kadar black blood kasmıştı.
3-Bug yokmuydu ? Bugsuz server mi var? Pyramiddede şuan görünen bug vs yok ama tabi bug olur elbet fixlenir. Nimloth içinde geçerlidir.
4-Pvp serveri gibi item yokmuydu Nimlothda? Olmazmı egg spawmları vardı. Bekliyordum tek tıkda alıyorduk Yumileri.

Pyramidde en azından süresi uzun ve Npcler var.
5-Nimlothda 5 saate belki daha az süreye tame skilini Gm yaptık. Ama Pyramidde 5 gecede anca 100 lersin full pc açık olursa.Nimlothda spawmda 40 kişi bekliyoruz diye .spawntakip filan vs yapmışlardı.
Daha çok say say bitmez. Ama gerek yok. Nimloth da iyiydi ama Pyramidde çok iyi bir server. Ama şunu diyimki Sercan olmadan Nimloth bir hiç.Durduk yere Nimlothu kapattınız.Neymiş anlaşamamazlıklar vs vs.
Ben Pyramidi tavsiye ediyorum. Burda serverleri Nimlothu kötüleme yoktur. Sadece Syntaxa bir cevap verdim.