Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Aaa andoria kaç kere açılıp kapandı acabaaa?
Nimloth un kapanma sebebi oyuncu sıkıntısı değildir.Neran ın aldığı karar ile kapanmıştır.
Sunucunuzda easy,speed açılmakta oyuncuların yarısından çoğu easy ile action yapmakta bunu bilmeyen yok zaten.Ev sistemindeki bir bugu 1 haftada fixlediğinizi de söylememe gerek yok sanırım(herkeste 50+ ev olduktan sonra :))

Bu da sunucunuzda bulunan magicallerden bir ss


Piyasada böyle onlarca magical var oyuncular silahlar neden vurmuyor diye şikayet ederse item idef yapın diyin ilk önce :)
4Pauldron : @Riel Doğrusun ama;
ya skill kastım item kastım server kapandı oluyor
ya kasıyoz ediyoz action da adam olmuyo, muhabbet edecek adam olmuyo boş boş geziniyoz sonra item dağıtıyoz bi daha da girmiyoz..

Darkness ve bexar siteye bakayım dediğimde benden bütün eksileri;

Playerlara çok taviz verilmiş,
Site-Forum da serverla ilgili yeterli bilgi yok,
Sistemler sayfasında sadece playerın açtığı 1 tane konu var.
Ben Darknesste oynuyorum reklamda yapmak istemiyorum.Suan icin darkness kapalı Sorun makinedeki bir acıktan eski stafflarından root serverı patlatmaya calısıyor ve bunu kapattıklarında server acılacak.Sistemler niye yazmıyor diyorsundur.Çünkü forumlara hepsini root yazmıstı server sahibi sildi hemde server'ı bakıma aldı.

Aradıgın özelliklerle server bulman zor artık uo oyuncuları sistemlere stafflara degil,kac online player var ona bakıyor.
Syntax : Aradığın sunucuya göre cevaplar değişir tabikide ama şöyle söyleyim
Rp arıyorsan second age i öneririm
Köklü bir sunucu arıyorsan Revoyu öneririm nebulanın sitesine bile girme derim.
Uzun süredir açık ve yenilikçi bir sunucu arıyorsan Sivana(etheria)yı öneririm.
Yeni açılmış ve yenilikçi bir sunucu arıyorsan UO:Nimloth u öneririm.
Easy açayım bol bol bug sömüreyim pvp serverı gibi itemim olsun pazar alanında 123124 tane afk çarım olsun istiyorsan da andoria ve pyramid i öneririm.
Multi açmayım bug sömürmeyim ama pvp serverı olsun diyorsan da Nothing i önerebilirim.

Mümkün olabildiğince adil yazmaya çalıştım bunların dışındada sunucular mevcuttur tabikide ama onlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru olmayacaktır.

Bence bu adamın bir kaşıntısı var. Evet gelelim Nimlotha :
1- Nimlothda multi açılıyormuydu? Cvp : Hemde ne biçim. Ve hatta sonradan 3 multi açabilirsiniz diye resmen açıklanmıştı .
2- Speed Easyuo pot macro vs vs miner macro varmıydı ? Cvp : Olmazmı kralı vardı.Arkadaş 90bin kadar black blood kasmıştı.
3-Bug yokmuydu ? Bugsuz server mi var? Pyramiddede şuan görünen bug vs yok ama tabi bug olur elbet fixlenir. Nimloth içinde geçerlidir.
4-Pvp serveri gibi item yokmuydu Nimlothda? Olmazmı egg spawmları vardı. Bekliyordum tek tıkda alıyorduk Yumileri. :)) Pyramidde en azından süresi uzun ve Npcler var.
5-Nimlothda 5 saate belki daha az süreye tame skilini Gm yaptık. Ama Pyramidde 5 gecede anca 100 lersin full pc açık olursa.Nimlothda spawmda 40 kişi bekliyoruz diye .spawntakip filan vs yapmışlardı.
Daha çok say say bitmez. Ama gerek yok. Nimloth da iyiydi ama Pyramidde çok iyi bir server. Ama şunu diyimki Sercan olmadan Nimloth bir hiç.Durduk yere Nimlothu kapattınız.Neymiş anlaşamamazlıklar vs vs.
Ben Pyramidi tavsiye ediyorum. Burda serverleri Nimlothu kötüleme yoktur. Sadece Syntaxa bir cevap verdim.
@Syntax

Benim sunucumda oynarken herşey güzel bir sunucu acıyosunuzdamı böyle oluyorsunuz ? Umarım birdaha benim sunucumu kötüleyi reklamlar photoshoplar koymassın. ;) Buda bendn sana hediye hesaplarını kapattım. Gerçek ssde bu

Andoriayı Nimloth lafı açılmadan çok önce bırakmıştım zaten.
Photoshop bilen arkadaşlar lütfen incelesin resmi baksınlar bakalım varmı yokmu :)

Ha bide benim çara girip itemleri dağıtmışsın haberleri alıyorum diğer oyunculardan gerçekten komiksin.

O silahları istersen staff kadrondaki arkadaşlara da sorabilirsin.İsmini hatırlayamadığım bir tanesine bizzat göstermiştim nasıl yaptığımı sormuştu ve anlatmıştım(Malum rename bug u)

@osi eski nimloth ile benim 2. haftadan sonra alakam tamamen kesilmiştir takip ettiysen biliyorsundur.
Sunucudaki değişiklikleri görmen için girip bakmana gerek yok forumdaki konuları okusan zaten neyin ne kadar değiştiğini anlayabilirsin.
Serverda çok fazla akla gelmicek buglar vardı.

Şuan fazla oynamıyorum hala duruyor mu ava vardı . Bir tanesi de İsmailin yaptığı bug.
Konu yine server savaşınamı döndü?
Konu önce kaliteli server'dan başladı sonra server'lar arası bir tartışmaya döndü şimdide hangi sunucuda hangi bug var o konuşuluyor.

//Kilit



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.