Arkadaşlar Reklam yapmak istemiyorum ama U-sde ana sayfadan en iyi runuo shard olarak seçilebn uogamers'a başladım acaba bunu seçen türk arkadaşlar bana ulaşabilirmi dünden beri hiç türk bulamadım serverda ve kasıyorum msn adresim [email protected]
Msn'im hacklendi msn ini ekleyemem sorunlarını yaz buraya çözmeye çalışıyım Black'cım.
ya burdan ml yükledim ama işte özel skiller falan göstermiyor ama msn eklersen inan çok sevinirim zaten karaktersiz bi insan değilim bu forumda kaç yıldır varım ama bu işi bilen birini msnde bulunmasını isterim yıllardın sphere oynarım 2 yıl oynamı$tım runuo ama insanlık hali unutuluyor mesela ml yükledikten sonra pacht hepsini yaptım server vering accont da kalıyor nasıl yapcam anlamadım bide stuck gitti onun yerine page atıyor anlamadım
Ml skillerini desteklemiyor Uogamers hybrid,yani ne samuray nede ml skillerine sahip olamazsın oyunda.Ben şimdi oyuna giriyorum nick Drool britain başlangıça gel.
tamam
Bkz: U-S Forum Kurallları.!!

Madde 17:

-Evet yerine "ewt", güzel yerine "güsel", değil yerine "diil", "gelio"," gidio", "walla" vs gibi Türkçe dışı kelimeler kullanmamaya özen gösterin. Sizden mükemmel derecede edebi bir dil ve tüm dil kurallarına yüzde yüz uymanız beklenmiyor, ancak en azından Türkçe kelimeleri değiştirmeyin. Türkçeyi dejenere etmeyin.

Madde 20:

- Açılan başlıkların isimlerde konuyla ilgili giriniz. " lütfen yardım edin" " çok acil bakın lütfen" gibi başlıklar birden yok olduğunu görürseniz , burdaki kuralları okuduğunuzun yararını göreceksiniz.

Daha ne diyelim biz.!!
Haklısın özür dilerim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.