Öncelikle iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Oynadığım sphere serverlardan birinde ibranice büyü olayı var. Pure mage olanlar büyü attıkları zaman büyüler ibranice olarak yazıor. Fakat sadece pure mageler için geçerli bu durum. Öncedende çıkan sarı yazılar için transerv. dosyasını siliyorduk bu ibranice olayını yok etmek için böyle bi şansımız varmı acaba bunu öğrenmek istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Malesef yok bu bi Scripts Transerv Utima Online Dosyaları ile alakalı bi durum
anladım sağol ilgilendigin için
Anca sunucu sahibi 'Ibranice' sistemini kaldırırsa kurtulursunuz. Başka türlü bir dosya veya nesne silerek kesinlikle kurtulamazsınız.. ;-)
Zeus : Anca sunucu sahibi 'Ibranice' sistemini kaldırırsa kurtulursunuz. Başka türlü bir dosya veya nesne silerek kesinlikle
kurtulamazsınız.. ;-)


Şaka yapıyorsun sanırım? O bilgiler senin bilgisayarında var olan ve sana gösterilen tilelardır eğer onları edit yapıp yerlerine uygun karakterleri doğru yazmayı başarabilirsen değiştirebilirsin.Senin dediğin sanki biz oyunu başkasının bilgisayarından oynuyormuşuz gibi bir şey oluyor.
Doğru olabilir ben kaç senedir bakmıyorum UO'ya, çok eski bilgilerden aklımda kalan bu amacım ise yardımcı olabilmekti hatam varsa kusura bakmayın.. :utangac1

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.