;(Kusura bakmayın uzun zamandır canımı sıkan bir konu var bu başlıktaki robeleri 100 lerce server kullandı halende yeni açılan serverlarda sistemler bölümlerinde bu robeler serverımızda vardır deniliyor.

Şimdi sorun şu bu serverları açan arkadaşlar sıkılmadılarmı senelerdir aynı item scriptlerini kullanmaktan ben görmekten sıkıldım açıkcası,
bu robelerin scriptleri açılıpda isimlerini değiştirmek bu kadar zormu arkadaş niye aynı scriptleri kullanıyorsunuz bu işi bilmiyorsanız açmayın şu acemi serverları bir sürü online insan var bu tarz boş scriptlerle server açtım diye online kişi sayısını bölüyorlar herserverda 30 40 100 8 vs şeklinde bölünmeler oluyor oyunun tadı kalmıyor kaliteli iş yapan serverlarda da boşluk oluşuyor.

Ben kendi adıma konuşayayım bir servera başlarsak direk forumlarına sistemlerine bakarım değişik bir script kullanılmışsa girer denerim oynarım yeni birşey yapmanın heyecanını yaşarım.

Bir insan evladı aynı itemleri senelerdir değiştirmeden neden kullanırki ben olsam alırım ice robeyi zurt robe yapar az rengini değiştirir birde ek özellik katarım ki bir farkım olsun baydı yani benmi mantıksız düşünüyorum insanlar malmı bir türlü çözemedim bu konuyu hep düşünürüm.

Sen malsın diyecek varsada çekinmesin direk sen malsın desin alınmıcam söz;(
Bilader haklısın ne diyim haklısın ama deiştirmek kimseye bişe kazandırmaz
haklısın ama şahsen benim daha cok hoşuma gidio böle
bölünme konusunda gercekten cok haklısn
İşi bilmeyenler bilmeden bayram harçlıklarıyla veya 6 kişi birleşip 6 ownerlı server açanlardan oluyor...

İşi Bilenler Açsın..
:P OKul harçlığımla kendimi kasmadan en iyi özelliklerde sunucu açabilirim ama işi bilmiyorum :D açmıom o yüzden :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.