Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
ilshenar, malas gibi haritaları nasıl aktif edebilirim
Onları aktıf etmek ıcn ek prgrmlar kullanman lazım... bu prgrmlar Mapo.mul olarak bılınen ana map ısmını kullanarak map1.mul veya map2-3-4.mul gıbı mapleri Map0.mul olarak degıstırıyor...
spheretables den map lerin başındaki // leri kaldır.
Yakuza : Onları aktıf etmek ıcn ek prgrmlar kullanman lazım... bu prgrmlar Mapo.mul olarak bılınen ana map ısmını kullanarak map1.mul veya map2-3-4.mul gıbı mapleri Map0.mul olarak degıstırıyor...

Ne alakası var ?

@Gilbertt doğru söylüyor spheretables.scp'de map1.scp map2..scp var onların başında // işratleri kaldır. Birde Sphere.ini içinde Mondain's Legacy (ML) sürümünü aktif et böylece yeni şehirleri, npc'leri ve itemleri kullanabilirsiniz.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2010-01-08 15:44, 14 yıl önce)
Hepinize Teşekkür ederim yönlendirmeniz doğrultusunda yaptım
4x veya üzeri client kullanman lazım
Malas ve ilshenar haritaları 4x clientinde aktif oldu fakat verdata.mul çalışıyor fakat tiledata.mul çalışmıyor.Verdataya upload edilmiş binekler tiledata ile bağlantısı olduğu için [gözükmeme] bu sorun nasıl çözülebilinir.
5x client kullanırsanız düzelebilir.
5x clientlerde verdata.mul çalışmıyor.
Quel35 : Malas ve ilshenar haritaları 4x clientinde aktif oldu fakat verdata.mul çalışıyor fakat tiledata.mul çalışmıyor.Verdataya upload edilmiş binekler tiledata ile bağlantısı olduğu için [gözükmeme] bu sorun nasıl çözülebilinir.

4x client kullanıyorsan verdataya patch yapmana gerek yok. orjinal yeni binekler ve yaratıklar mevcut

Kolay Gelsin
daha sonrasındaki haritaya geçişi nasıl sağlıyoruz

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.