Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Site Adminlerinden Bir İstegim Olucak. Bildiginiz Gibi Bu Lbr Mount Sorunu Sıktı İpini Koparan Gelip Burda Topic Acıyor Lbr Yardım,Lbr Help,Acil Lbr Sorunu vsvs Verilen Cevaplarda Hicte İyi Yönde Olmuyor. İstegim Şudurki Eyer Mümkünse Lbr Mounts Hakkında Topic Acılmasın. Bosu Bosuna Fazlalık Yapiyor. Tabi Bu Benim Görüşüm Siz Ne Düşünüyorsunuz Bilemem,İyi Günler
topic açılmasın diye bir şey olmazda lbr binekleri eklemeyle ilgili ayrıntılı bir konu açılırsa zaten bu topiclerin açılması engellenmiş olur diye düşünüyorum.. forumda bildiğime göre zaten ilgili bir topic var ama üzerinde düzenleme yapılabilir biraz daha ayrıntılı anlatılabilir ki boş açılan topiclerin önüne geçilebilsin..
Simdi Öylede Kardeşim Coğu Kişi Hiç Araştirmadan Direk Topic Aciyo Bir Sürü Anlatım Var Bu Anlatımlada Yapamiyosa Yaşamasin Yani
The Legend Mağdem Okadar Biliyorsun Aç Bi Tane Topic En Sağlamından Anlat Lbr İtem Binek Npc Vs Eklemeyi Sorana Yolla Linkini Ayık Ol Kendini Büyük Görme Çoğu Kişi Bilmiyor Bende Şu Anda Araştırıyorum Ve Cevap Bulamıyorum buda bu konuda uzma kmse olmanı gösteriyor. okadar biliyorsan yardım bölümünde topicim var 3. gündür cwp bulamadım git cwpla süpermişin ya.
Ben Geniş Kapsamlı Anlattım ama Site Yöneticileri Yayınlamadılar Heralde COk Anlatm Var Diye Bu Benim Sorunum Deyil Site Yöneticilerinin Sorunu Ama Artık Sıkıldık BU Konulardan.
birisi anlatırsa herkes faydalanır

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.