Lejyum üyesi avatar
Arkadaşlar journal gözükmüyor yardımlarınızı bekliyorum client version 2.0.3

diğer serverlar da journal gözüküyor ama bende gözükmüyor verdata da değiştirdim yine aynı sorun var bilen arkadaşlarımız varsa lütfen yardımcı olur mu ?

Ultima Online silip tekrardan kurup connector'u kur derim. Verdatalar iç içe geçmiş olabilir.
Lejyum üyesi avatar
umarım da diğer server larda niye olmuor ben onu anlamadım :S
onun hakkında bir fikrim yok ama verdatalar iç içe geçiyor verdatayı silmeye kalkıyorsun hata veriyor. Tekrar kurdurmuyor connector'u falan en iyisi ekle/kaldır'dan Ultima online silmekden C:/Prgoram Files içindeki Ultima Online dosyasınıda sildikden sonra tekrar kurmak derim
Xantier üyesi avatar
Hayır. Al sana kesin çözüm örnek veriyorum a tuşuna şu makroyu uygula Close > Journal , sonra a ya bas ve tekrar a tuşuna şunu ayarla Open > Journal bak noluyo o zaman :P
Xantier : Hayır. Al sana kesin çözüm örnek veriyorum a tuşuna şu makroyu uygula Close > Journal , sonra a ya bas ve tekrar a tuşuna şunu ayarla Open > Journal bak noluyo o zaman :P

Başına gelen bilir al sana kesin çözüm (:
silip tekrar yükle patch yapma
Benim kafadan biri daha :)
Lejyum üyesi avatar
sildim tekrar kurdum yine olmuyor :S

sorunu çözdüm arkadaşlar sağoulun yardımlarınız için , sorun desktopdan kaynaklanıyormuş sildim desktop'u düzeldi koç gibi oldu :)
buda bi tecrübe oldu benim için :)
Xantier üyesi avatar
Xantier : Hayır. Al sana kesin çözüm örnek veriyorum a tuşuna şu makroyu uygula Close > Journal , sonra a ya bas ve tekrar a tuşuna şunu ayarla Open > Journal bak noluyo o zaman :P

Yav böle olur diyorum hala gidip desktop siliyosunuz.. Bi kere dinleseniz anlamıyorum ki..
sakallı fotorafını koy :P

mantığı
Lejyum üyesi avatar
xantier denedik macro ile yine olmuyor ben anlata biliyormuyum ?
:D Xantier diyip de olmuosa sen kullanma o senin bilgisayarla ilgilidir , sen at onu çöpe .

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.