Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhaba Arkadaşlar Bizim Elimizde Sciptler Var Ama Ugraşmak İstemioruz Hazır Daha Önce Acılmış Maddi Nedenlerden Dolayı Veya Başka Nedenlerden Dolayı Kapatılmıs Server Kurucuları Tekrardan Acmak İsterlerse Host Bizden Olmasıyle Bırlıkte Kendlerıne Adminlikte Verilecektir Tabi Bazı Kişiler Sacma Bulucak Bazılarıda İlginç Ama Kafasına Yatanlar Olursa Pm Atabilirler Teşekkürler
Saçma olduğunu bile bile neden açıyorsunuz meraklar içindeyim adam kendi projesinde neden adminlik görevini yürütsün neden tanımadığı adamlarla çalışsın yarın öbür gün adama güle güle diyip yollarsanız adamın emekleri ne olucak.. :)

Nick konusundada biraz yapıcı olun.. Şimdi sen dersin yok ben nicki 10 yıldır kullanıyorum ediyorum buradaki eskilerde beni bilir kaç yıldır bu nicki kullanıyorum :)
:D
Yanlışsam söyle hain_kostok :)
kimse vermez. veya nadir bulursun
Arkadaş zaten bazı kişiler saçma bulucak demiş ; ayrıca her proje için konuşmuyorum ama çoğunda ne emek var ki emeğe yazık olsun ?
Yalnış değilsin canım , nick güzel olmuş :yes
bilmiordum xandria senfonik metal yapan bir gruptur ama snn nickinde ben benımkıne benzer x ve bazı harfler goruorum kardesim benım mekanım belli yerim belli herkezede garanti verebilirim olmadı adminlikte yapmasın arkadasım kendı projesını bana satsın problem etme bole seyleri
İyi bakalım mekancı arkadaşımıza yokmu projesini bağış eden :)
cok biliosunya arkadaslarına soluosunya emek veren die sen emegini kackere aldın mrk ettım
Ben emek koymadan bir işe girmem. Yada emeksiz iş yapmam arkadaşım kısacası hazırcı değilim :). Neyse kişisel tartışmaya girmeyi pek sevmem ben sana arayışında başarılar.
aynn tartısmaya gerek yok yanı bazen emek para ile satılır mesela el yapımı mobilyalar gibi b
Expert
34.0001
zaten size pack vericek olanda hazır bir pack vericek, bütün sunucular kendi scriptleriyle açılıp kapanıyor sanki.
KeLL : zaten size pack vericek olanda hazır bir pack vericek, bütün sunucular kendi scriptleriyle açılıp kapanıyor sanki.

Katılıyorum :kikirik.
KeLL : zaten size pack vericek olanda hazır bir pack vericek, bütün sunucular kendi scriptleriyle açılıp kapanıyor sanki.

onu söylücektim. Nebula packi versem sponsorum olurmusunuz ? :)
kapanmış 50 tane server ın pack i var beni seç beni seç .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.