Ben Playerin Taşıya Bileceki MaxWeighti nereden Arttıra Bilirim Yah 210 Kilo Olunca Stam Gitmeye baslıor ben 350 yapmak istiorum orayı nereden Yapacamı sölermisinz :p
Leqendary üyesi avatar
sphere.ini araştırsaydın bulurdun
ya oraya Maxweight felam yazdım Dökümanlardan Sphere.ini ayarlarına bakıorum ama göremedim sen Biliorsan Nasıl yazıldıkını o yerin buraya yaz ben hemen düzeltim Yapmıstım ama nasıl Oldukunu Unuttum PlayerMaxWeight böle bişydi die gelior aklıma ama yazıorum yok yardm edin ltfn :p
Anemon:
STAMINALOSSATWEIGHT=70 //oyundaki stamin ne kadar yüzde ile gidecegini ayarliyoruz bunun
biraz karmas*k
bir hesap sistemi var söyle ki : eger bunu 100 olarak ayarlarsaniz
oyuncunuz %100 yüklü iken(agirligi maximum iken) her adimda bir stam kaybeder.ve stam
kazanamaz stam kazanma sansini ile sizin burada belirtmediginiz yüzde belirler yani benim
burada belittigim 70 ile adaminiz %100 doluyken her adimda 0.7 stamina kaybeder stam
kazanma sansida %30 dur

RUNNINGPENALTY=50 // yukarda anlattigim stamina sistemine etki olarak oyuncumuzun kosmasi
burada belirttigimiz oranda stamina kaybettirir yani oyuncumuz normalde bir adimda 1 stam
kaybediyor ise kosarken 1.5 stam kaybeder yani burada verdigimiz deger üstteki
STAMINALOSSATWEIGHT ile % çarpimina girer eger oyundularinizin kosmasinin staminaya bir
etksii olmamasini istiyorsani burayi 0 yapin

Bu bölüm işini görür sanırım.
Benim Stamla İlgili Sorunum yokki :p Sadece Payerin Taşıyacakı Kiloyu Arttırtmak istiorum ama nası yapacakımı Unuttum yada Bilmiorum

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.