Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Türkiyede Bir İlk Yaşatayım İstiyorum Kingdom Reborn Serverı Kurucam Yazılım Konusunda Destek Olucak Arkadaşlar Arıyorum Ücret Ödeneciktir Destek Olucak Arkadaşlar Pm Atabilir Ve Konu İle İlgili Olanlar Yorum Yapsın Bu Konuda Destekleriniz İçin Şimndiden Saolun
Silindi
Members
-2
ne arıyorsunuz tam olarak anlıyamadım biraz daha açıklama yaparsanız sizin içinde daha iyi olur bence
Scriptir Arıyorum Kingdom Reborn İçin

Server Bu Şekilde Görünümü Olucak



Bu konu Dark Of Night tarafından düzenlendi(2011-04-19 21:14, 12 yıl önce)
Benim aklımda Ultima online'ı oyun motoru gibi kullanma gibi bi proje var.NE düşünürsün bilemiyorum bunun için tonlarca sistem düşündüm.Aklımda hepsi ve yani casual bir oyun olucak.Ultima online hardcore bir oyun biliniyor skill kasmak yorucu vs.Bende kingdom reborn istiyorum.Bana 4 ay önce özel mesaj atmışsınız ancak girebildim :) isterseniz konuşalım aklımda gerçekten YENİ OYUN projesi var.Destek veririm diyorsanız ne mutlu olmazsa kendi yoluma devam edicem.Ama bana World builder lazım, Sosoria istemiyorum cünkü.
Kingdom Reborn o kadar çok güzel değil ama zaten kuramazsınız gibi birşey hissediyorum. Çünkü EA firması yasal haklarını koruyor olması lazım.
Evet güzel değil ama grafik bakımından tatminkar ve izin veriliyor herhalde.5 10 server gördüm bununla ilgili (abc uo var en basitinden) Dediğin olay yanlış hatırlamıyorsam baya eski.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.