Evet ARKADAŞLAR Ben Verdata ya lbr eklemek için baya ugraştım ve Sonunda oGrenDim Bunu 1 Hafta icinde Döküman Olarakta Bulabilirsiniz Ben kendime Göre yaptım ha siz ugrasamam diyorsanın benim yaptıgımı begenirseniz alın kullanun beleş

SOLE RESİMLE GÖSTEREM




HA BUARADA DERSENİZ NEDEN BOLE BİRŞEY YAPTIN CAN SIKINTISI BE ABİ


[email protected] EKLE AL VERDATANI
1 hafta içinde öğrenmem bence güzel paylaşım yapmanda güzel ama bu şekilde değil.

Direk verdatayı paylaşma döküman olarak hazırla ve insanlara öğretki bir faydan olsun..

Gerçi birde farklı bir boyu var neyse onu sonra tartışırız artık..
ya nebilem döküman yapıcamda şimdi beleş isteyenler msn den istesin
katılıyorum direk verdata'yı paylaşmanın bir yararı olmaz.Adamlar o verdatayla bir sunucu açar ama 2 gün sonra verdata'ya bir şey eklemeleri gerektiğinde ne yapıcağını bilemez.En iyisi en baştan herşeyi yaparak öğrenmeleri.
bu lbr lere normal binek'e biner gibi binilebiliyormu? eğer binilip tamelenebiliyosa bende döküman olarak anlatmanı isterim verdatayı almak yerine :)
[Joe] : bu lbr lere normal binek'e biner gibi binilebiliyormu? eğer binilip tamelenebiliyosa bende döküman olarak anlatmanı isterim verdatayı almak yerine :)

en başta charracter olarak ekleniyor .Sonra verdatadan numarasına göre basit bi chardef scriptlyle çıkartılıyor ama binilemiyor (: daha sonra onu
binilebilir hale getirip,gerken skill'leri fln ayarlıyorsun.Döküman olarak Sitede mevcud ayrıca www.uopixel.de 'den yeni resimleri bulabilirsiniz uo için.
aga bana bir upload yapın ltfn yav çok ihtiyacım var iletişim için [email protected] kardeşler yrdm edenin allah razı olsun :)
Moongate isime yarayabilirdi yaw enson 3 yil once yapmistim sistemleri simdi eklemeyi unuttum o sekil moongatelerden eklenebiliniyosa bende eklerim valla tasarimi daha iyi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.