Evet Arkadaşlar Uzun aradan sonra bitirdiğim 6 senelik ultima online hayatımın tekrar geri dönmesi üzerine tekrar forumlardayım.

Şimdi arkadaşlar Linux için sphere kullanilabilirmi? Sanmıyorum diğer server editoru nedir bunun?

56b idealmidir? onca datacenter'imiz var... artik sizlere imkan sunabiliriz bilginize...
Members
-2.9
55r 55i modasi gecen sphere versionlari artik 56b 57 cikti bunlarin birini kulanabilirsin 57 yi bulamiyabilirsin ama 56b Ultima-Strike Dosyalar Bölümünde Olmasi Gerekiyor Ordan Dewam Ettirebilirsin Bence 56b İdeal... Sunucu Acmayi Düşünüyorsan Başarilar Dİlerim
Teşekkür ederim artık iyide programlama bitti. Profesyonal olduk bu işlerde profesyonallik bir işi para ile yapmak demektir. Şirketimiz herşeyimiz oldu tekrar boşluklarımı reklamlarımızı yeni ticari şekilde düzenliyoruz. Birde eski yılların hatırına güzel bişiler yapalim dedik... Belki eski arkadaşlarimiza tekrar ulaşabiliriz facebook'dan sonra 2. uocular derneği kurarız...
Neyse uzun lafın kısası linux sunucularda sphere çalışıyormu yoksa onun yerine ne kullanabiliriz. Biraz bu teknik konularda yardim alabilirsek güzel olucak. Ne kadar band iyiyor sunucular vs... yardımcı olun biraz bu konularda...
Members
-2.9
linux sunucularda heralde aciliyor sphere bildigim kadariyla
bir dönem uğraşmıştım, çok saçma sapan ve fazla hatalar alıyorsun fakat yeni sürümlerde durum nasıl bilmiyorum.
Members
-2.9
oK teşekür ederiz bilgi ıcin
yani linux'da kullanamıyoruz doğrumudur? yoksa56b ile win sunucumu
Members
-2.9
linuxta kulaniorsun ama sorun cikartirmiş
Linux altında Sphere 56b sunucusunu gayet sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ancak bazı ayarlar yapmanız gerekiyor, sisteminizde /etc/hosts gibi değiştirmeniz gereken dosyalar var.

Bu ayarları tamamladıktan sonra sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
bencok kullandım ama baya bi sorunla ugrasıyorsun tavsiye etmıyorum ama şu kesindir inanılmaz sorunsuz oluyor hatalar hariç :)
19 yaşında bir "Master Coder" olunca insan herşeyi biliyordur tabi ki. Hatalı diyorsanız hatalıdır, saygı duyuyorum.
önemli olan kafadadır aslanım. Zeka yaşı önemli bu durumda senin yaşın kadar kullandım o makınaları kücük yaşımda herşeyi denedim halada ömrümü ona verıyorum :) tmmı ? yaşın 29 olmuş ama zeka yaşın büyümemiş be aslanım
Kendisinden 10 yaş büyük bir insanla nasıl konuşacağını dahi öğrenememiş bir insan, dünyanın hakimi olsa ne yazar?

Karakterinizi belli ettiniz zaten sevgili Legendary. Bu konuya daha fazla cevap yazmayacağım, zira değecek şeylerle uğraşmak her açıdan daha iyi.

Sizi egonuzla başbaşa bırakıyorum.
Excessive : Kendisinden 10 yaş büyük bir insanla nasıl konuşacağını dahi öğrenememiş bir insan, dünyanın hakimi olsa ne yazar?

Karakterinizi belli ettiniz zaten sevgili Legendary. Bu konuya daha fazla cevap yazmayacağım, zira değecek şeylerle uğraşmak her açıdan daha iyi.

Sizi egonuzla başbaşa bırakıyorum.

+1

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.