uo kurarken üretici lisansı gerekli deyilmi sitede uo server kurmakla ilgili pekcok güzel konu var
hatta ben bile pek deneyimli olmadıgım halde yönergeleri izledim kendi capımda kendime ozel bi server kurdum ama
kimse yasal boyuttan söz etmemiş acaba uo nun lisans ücreti yokmu acaba.
Yasal bi boyutu falan yok bu işin arkadaşım istediğin gibi açarsın sunucunu :).
Yasal bi boyutu yok şuan için.
Yasal boyutu var tabii ki.

Link bulursam iletirim ama benim dikkat ettiğim en önemli nokta : Çalıştırılabilir dosyaların üzerinde değişiklik yapıp dağıtamazsınız. Dikkat ederseniz connectorlerimin hiç birinin içindeki exe ile oynanmış değil orjinal 2.0.3 client. Normal olarak çalıştırdığınızda farkedersiniz ki orjinal sunucuya yada login.cfg'de ayarlı olan sunucuya normal mul dosyalarını kullanarak girecektir. Ayrıca TM veya C bilgilerini belirtmeniz gerekiyor.
arkadaşlar tamamiyle yasal boyutu var.Neden derseniz normal uo'nun cdsi ücretli siz pvp sunucularına bağlanmak için crackli uo'yu indiriyorsunuz internetten.

Orjinal uo ile girmeyi denerseniz cdkey hatası alırsınız.
dogalgaz : arkadaşlar tamamiyle yasal boyutu var.Neden derseniz normal uo'nun cdsi ücretli siz pvp sunucularına bağlanmak için crackli uo'yu indiriyorsunuz internetten.

Orjinal uo ile girmeyi denerseniz cdkey hatası alırsınız.

Şimdi salladığını söylerim ben. UO'nun orjinali, uo.com'dan indirilendir. CDsiyle bir ilgisiz yok UO ücretsiz bir oyundur. CDsinin satılma sebebi, orjinal olarak satılan CDlerinde kupon, promosyonlar var atıyorum UOML CD si buldun, bu ID ile OSI de 2 ay ücretsiz oynayabilirsiniz, karakteriniz de ML upgradeli olacak diyor. Devamında sen ödüyorsun, bu yani CD dedikleri.
Sanıyorum Türkiyede orjinal uo cd si bulunmuyor.Kingdom Reborn hariç.
Örneğin knight-online'ın cd'si satılıyor mu?
Buda benzer bir durum. Adamlar ücretsiz download koyuyorlar isteyen oyuncuya 1 ay hesap veriyorlar. Sonrasında para yatır oyna.
Bu Arada lisans anlaşmasındaki madde:
(d) Official Service. Ultima Online has been designed by EA.com for play only on the Service. The Software is licensed to you for play on the Service only. EA.comdoes not grant you a license to use the Software for any other purpose. You agree to play Ultima Online only on the Service and not through any other means. You further agree not to create or provide any other means through which Ultima Online may be played by others - for example, through server emulators. You may not reverse engineer, decompile or disassemble the Software, including any proprietary communications protocol used by the Software. You acknowledge that you do not have the right to create, publish, distribute, create derivative works from or use any software programs, utilities, applications, emulators or tools derived from or created for Ultima Online unless specifically authorized in writing by EA.com.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.