Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhaba arkadaşlar sunucumu düzenlemek için evden açıyorum bağlanıyorum fakat dün gece başka yere gittim ve laptop umda yanımdaydı yanımdayken az daha ayarlıyım dedim fakat bulundugum yerde internet yotu baglanmayı denedim oyuna clientten oyun adına tıklandıgı zaman connecting diye kalıyor ve konsoldan bad ... falan filan diye bir hata alıyorum bunu nasıl düzeltebiliriz acaba internet olmadan sunucuma neden giremiyorum ? Sunucu sürümüm 56b şimdiden teşekkür ederim ...
kendi ip adresini bulup yazıcan su yolu takip et

baslat/çalıstır/cmd

karsına cıkan ms-dos sistemine sunu yaz netstat -n karsına liste cikacaktir. orada yerel adres olan kısım sana ait :) onu logine yazıp sonuna 2593 yazıosun kaydedip bağlanıosun ha banğlanmaz ise ip adresini ağ bağlantılarından kendin ayarlıosun o ip ile e girebilirsin ha bunlar olmadımı olur kesin su olaiblio bazen ultima klasorunde iki adet login yanı birden fazla login var ise hepsine ayni ip adresini yaz yani kendi pc nin adresini :)
pc nin ip adresi zaten 127.0.0.1 ama olmuyor iste uo klasorunude de tek login var nasil ypacagii sasirdim. Client acina k.adi sifre yazp girion server adina tkladımı connecting diyip kalıyor ip ler goruyor fakat oyuna girmiyor benm sorunumda o iste.

Bu konu Xanbia tarafından düzenlendi(2008-11-12 15:48, 15 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.