Aslında söze merhaba diyerek mi elveda diyerek mi başlasam karar veremedim. Lakin bu vakitten sonra pekte umrumda değil.Bu yazıyı burada paylaşmamın amacı bütün tanıdıklarıma bir bir yazmaktansa Genel Konu başlığı altından - tabiri caizse bir world builderın eksilişini genel bir konu varsayıp - yayınlayarak zamandan tasarruf sağlamak istedim.

Herneyse çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum , 8 yıl boyunca çalıştığım her konumda , işimi gereğince ve layığıyla yaparak bugünlere kadar geldim. Kimi zaman insanların canını sıktım , kimi zaman neşelerine neşe kattım. Gerek herhangi bir çatı altında , gerekse bu platform altında birazcık bile olsun yardımımın dokunduğu kişiler var ise hakkımın hepsinin helal edildiğinin bilinmesini isterim. Aynı şekilde üzerimde emeği geçenlerin hakkının helal edilmeside hoşuma gider ve bunun için teşekkür ederim.Ultima Online'ı bilgisayarımdan tamamen ve son kez kaldırarak hayatımı düzene sokmak için - geri dönüşü olmamak üzere - aranızdan ayrılıyorum.

Son olarak gerektiği zaman yanımda duran kadim dostlarım ; Flame , Razor , Redbull , Mystreious , leon jade , Spika , Basic ve Wisquen' e ayrıca teşekkür ederim.

Umarım yıllar yılı bütün mutluluklar ve başarılar sizlerle olur , hoşçakalın ...

Sevgilerle Mete Bitmez.

Bu konu Lotherin tarafından düzenlendi(2009-05-07 23:02, 14 yıl önce)
Kardeşim buradan birşey yazmak önemsiz olsada genede yazmak istedim. Bende biliyorsun çok uzun süredir Ultima oynamıyorum. Şu an içinde olduğum projeyede sadece sunucu sağlama olarak destek veriyorum. Kısacası Ultimasız güzel bir hayat var önünde. Çocukluk yıllarımızın vazgeçilmez oyunuydu evet bu doğru ancak artık çocuk değiliz. Konuştuğumuz gibi kendini hayatına ve gitarına adarsan çok daha mutlu olursun.Bakarsın hüzünlü bir sonbahar akşamında birlikte biryerde sahne alma fırsatı yakalarız. Senin gibi ritim gitarist bulmakta zorlanıyoruz da (h) Seni çok seviyoruz kardeşim , kendine iyi bakman dileklerimle.
Sevgili dostum çalışma arkadasım kardeşim;

Aslında dediklerini ben uzun zaman önce yapmıştım. Aktif anlamda Uo ya son vermiştim. Ancak oyunun o sihirli müziği kulağıma geldiginde hep birşeyler yapmak geliyor içimden. Eminim seninde öyle olacaktır. Hayatına düzen verdikten sonra heryerde degil seni eskisi gibi yanımda görmeyi aynı çatı altında çalışmayı isterim.

Sağlıcakla kal gözlerinden öperim..
Sevgili Mete;

Fazla zamanım olmadı seni tanımak için ama birlikte çalıştığımız şu 1-2 ay içinde neşemize neşe kattın. İnşallah kararından döndüğün zaman hala ayakta oluruz ve yanımızda tekrar seni görürüz. Hayatında başarılar.

Yaşamın inşallah bu oyundan daha eğlenceli şeyler getirir. Ama getirsede inşallah tekrar dönersin.:))
Hayatında başarılar dilerim esen kal kendine iyi bak.
Master
59.2997
Pek uzun tanıma fırsatım olmadıysa da gene de şu 1 hafta içersinde gördüğüm kadarıyla yorum yapmak gerekirse, işine oldukça tutunan ve işini gerçekten iyi yapmaya çalışan birisisin. Umarım bu huyun hayatında da devam eder. Kendin adına en iyi kararı verdin.

Hayatında başarılar, kendine iyi bak.
Öncelikle hayatında başarılar :)

Söylemek istediğim birkaç şey var."Bırakıyorum daha da Uoya girmem" modunda bu oyun bırakılınca bir süre sonra yeniden başlanıyor :) Bırakıyorum diye kasmaya gerek yok bence.Uo güzel bir oyun ve dozunu ayarlayıp eğlenmeye bakarsan hem hayatını düzene sokabilirsin hem de Uonun tadını çıkartabilirsin.

Söylemek istediğim şu ki; bu oyunu seviyorsan, ki sevdiğini sanıyorum.Mutlaka yeniden başlarsın.Ama 1 ay sonra ama 1 sene sonra.Bu konuda seninle iddiaya bile girebilirim xD Yeniden başlayacaksın ve başlamana da senin adına sevinirrim.Uo oynanması gereken bir oyun.Yeter ki, abartma :huh
Hayatında başarılar, Lotherin.
:asik2
Mete;

Kardeşim,dostum,arkadaşım,sırdaşım ve hatta bunların ötesinde olan insan. Uo hayatında yaptıkların zaten ortada, kanıt-ispat-delil/gerekçeye gerek yok. Zor zamanlarımızda birbirimize hep destek olduk bunu herkesden daha iyi biliyoruz. Neşemiz, üzüntümüz, dostluğumuz hep birlikteydi. Lakin hayat işte :) Uo yu bırakıyorsun diye bizide bırakıyorsun anlamına gelmez KAFANA ZIPLARIM! Canım kardeşim hayatında başarılar, görüşmek üzre...

Saygılarımla Leon Jade.
Kardeşim seni çok seviyorum biliyorsun :) Ultima online'ı bırakıyorsun diye bizide bıraktıgını zannetme ben kime patates dicem :O_o hayatında başarılar şunuda unutma senin yerini kimse alamaz :asik2
Bende zamanında bırakıyorum dedim ve bu herşey içindi. Dersler, özel hayatım, sosyal hayatım hep alt seviyedeydi kendimi o kadar çok bilgisayara bağlamıştım ki... Birşeyi anladım bunların hiç birinin kötü olması ultimayla alakalı değil tamamen benden kaynaklanan bir problemdi eğer ki sen sadece bunlar için ultimayı bırakırsan tekrar başlarsın eğer ki sen tüm sanal alemi bırakırsan bunların hepsi iyi olabilir ama yine msn olsun veyahut başka birşey olsun dayanamaz yine bilgisayar başında vakit geçirirsin. Uzun süredir ultimayla ilgilenmiyorum ama ultima vasıtasıyla kurduğum arkadaşlıklarımı sürdürüyorum, buna devamda edeceğim bir çok iyi insan tanıdım ve tanımayada devam ediyorum, bazı şeyler düzelcek diye herşeyden vaaz geçersen tekrar geri dönersin ama bazı şeyleri en aza indirecek kadar ilgilenip başka şeylere vakit harcarsanda emin ol bir çok şeyde başarılı olursu, sosyal hayatımda daha çok sosyalleşmem ve özel hayatıma daha çok insanın girmesi gibi...

Hiç birşeyden bir anda vaaz geçme bocalarsın, zamanla uzaklaş, bir anda bırakma ben 1.5, 2 ay gibi bir süredir ultimayla tam anlamıyla ilgilenmiyorum ve sadece arkadaşlarım çağırdığında counter oynuyor onun haricinde sadece msn'de kısıtlı muhabbet ediyorum, birşey soran olursada bilmiyorum, unuttum, bıraktım gibi yanıtlar vererek tekrar başlamıyorum.

Eğer tamamen bırakmakta kararlıysan, uzaklaşmak istiyorsanda seni hiç tanımama rağmen şu yazılanlardan iyi bir insanla arkadaşlığımı kaçırdığıma üzüldüğümü bildirerek hayatında BAŞARILAR dilerim! Esenlikle.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-05-08 08:57, 14 yıl önce)
Hepinize teşekkür ediyorum ve belirtmek isterim bir küskünlük ve bıkkınlık üzerine yapılan bir davranış değil bu. Uzun süredir planlıyordum. Elbetteki dostluklarım devam edecek ama kendimi bu sanal ortamdan soyutluyor olacağım. Tabi ki belli zaman aralıklarında artık haftadan haftayamı olur aydan ayamı bilemem ama muhabbetlerim dostluklarım devam edecektir.

Yani anlayacağınız sadece ultima değil , bilgisayarla ilişiğimi kesiyorum. Gelen yorumlardan dolayı çok teşekkür ediyorum en azından güler yüzle aranızdan ayrılıyorum :) ...
Neden bu işi bu kadar hüzünlü hale getiriyorsunuz? Adam sadece oynamakta olduğu bir oyundan vazgeçmiş.Ben topicte askere dönmemek üzere giden birisini uğurlar gibi bir hava sezdim.Alt tarafı bilgisayarında Ultima'ya ait birşey bulundurmayacak.Biraz fazla abartıyorsunuz.
Novice
-0.500001
Hayatını Yeterince Iyilestirdikten sora Birgun Birserverda Seni Kesmem Dilegiyle Elveda..
tedbunndy : Neden bu işi bu kadar hüzünlü hale getiriyorsunuz? Adam sadece oynamakta olduğu bir oyundan vazgeçmiş.Ben topicte askere dönmemek üzere giden birisini uğurlar gibi bir hava sezdim.Alt tarafı bilgisayarında Ultima'ya ait birşey bulundurmayacak.Biraz fazla abartıyorsunuz.

Sen sus kalpsiz :) gaddar hiç mi için acımadı ? :)

Ama cidden her gün 1-2 ultimacının daha bırakıp gitmesi üzüyor insanı.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.