Arkadaşlar makro programlarının hiçbiri çalışmıyor windows 7 diye mi böyle oluyor bilmiyorum nasıl düzeltebilirm bunu ??
yönetici olarak çalıştır makro programlarını.
Bu sorunu bircok kisi yasiyor.sebebi ise ;eger wildin connrctoru kullsniyorsaniz , gostergeleri kapatiniz.
Orn:dex:100 str:100 hits:100 vs gibi ekranin ustte cikiyor.macro programlari client ve karekter ismi ile o str dex vs yide aliyor.bu durumda dex str hits mana filan 1 bile degisse macro programi ilk secileni algiliyor.
Bu macro programları tam olarak ne oluyor acaba o kadar yıldır ultima online oyuncusuyum daha önce hiç karşılaşmadım ?
Sence ne olabilir ? Adı üstünde macro programı.
arkadaşlar ben uo ya başlayacağım . yanlız tek eksiğim adam öldürememek :( warlock char oynamak ıstıyorum .. acaba bana makroları hangı skıllerı hangı tusa yerlestıreceqımı nasıl yapacaqımı en kısa ve net sekılde anlatırsanız sevinirim . şimdi siz " kendine hangi tuş kolay gelirse onu yap makroda" diceksinz ama ben sizin yaptığınız makrolardan istiyorum ..
yani bi adamı nasıl kesebilirim ilk önec hangi skilli atmalıyım napmalıyım söylerseniz açıklayıcı bir şekilde sevinirm <3
Run uo da mı kullanılan
Bu tip bi sorunu Vistada yasamsıtım bende...
bi sıkıntımm var yardımm edinnnn .s.s
oyunda makrom ben kendım yaptımm makroyu kullanıodum f11 de bless fln vardı ıste buqun gırdım oyuna f11 e basıyorum olmuyo f12 ye basıyorum flam sanet fln basmıo f1 de poı fln war us jux fln war onlar calısıo .s sonra hepsını sıldım bastan yapıyım dedım add a bastım .. mesela f1 e medı ayarlıcamya f1 e basıoyum klavyeden orda A tuşu oluyo .s A ya basıyorum C tuşu oluyo .s f12 ye ın lor koycam f12 ye basıyorum X oluyo ?? tusların yerı deıstı anlıcanız acaba nsl yapcam ben ??

** Lütfen aynı mesajınızı, konu ile alakası olmayan başlıklarda yinelemeyiniz. Uyarı-I /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-01-29 01:08, 12 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.