cemderman üyesi avatar
Arkadaşlar merhabaserverimde ilk girişi vb yerleri metlik gibi yapmak istiyorum nasıl olabilir ben cizmiyecem bunu hazırlayan birileri varmıdır ?
Camper_Devil üyesi avatar
Birazdaha açıklayıcı olumusun?
Nasıl Yani Ya ! :con
Akooo üyesi avatar
Chainsaw : Nasıl Yani Ya ! :con
Metalik nasıl oluyor bende anlamadım fakat i_floor_marble - 2 4 5 olması lazım yanı i_floor_marble_2 -4 5 bunları dene metalık dedıgın bunlar degıldır ama bunları kendın boyayabılırsın.kenarlarada i_marble_sandstone .xflip lede üstüne gelip konum degiştirebilirsin
Terrainden mi bahsediyorsun ? Ot toprak vs ?
cemderman üyesi avatar
Pardon online olamadım oyunu açtıgımızda tuşlar vs karakter hits str gösteren bölümü vs ..
Goldenn üyesi avatar
desktop tan bahsediyorsun gliba
cemderman üyesi avatar
hayır ya of :( oyunu açıyosun karşına gelen yer orda kendi serverimin isminin yazması gibi orda hani kullanıcı adı şifre girdiğimiz yer var sonra oyuna girdiğimizde karakterin çantası baglar vs . renkli olmasını istiyorum ? ? anlaşıldımı ?
Nur-1 üyesi avatar
Bu Konuyla İlgili Sitede Bir cok Topic Var Dokuman var Real Client EditinG, Kendi Clientinizi Yapın diye bir cok başlik var biraz okursan yapabilirsin cok kolay iş bunlar
@cemderman

o bahsettiğin olaya desktop deniliyor.Altta verdiğim linke gir solda ''Desktops'' diye yazan biryer var onun altındakilere tek tek bak.Sonra ordan indirdiğin dosyayı verdatanın bulunduğu klasöre koy aç onu ok de.

https://uo-desktop.uoo.ru/news_e.htm
Nur-1 üyesi avatar
@cemderman
oyunu açıyosun karşına gelen yer orda kendi serverimin isminin yazması gibi orda hani kullanıcı adı şifre girdiğimiz yer var

Bura Client e Giriyor Sanırım
cemderman üyesi avatar
@Death Bringer ,Nuri$h
Çok sağol Aradıgımı buldun kaç saattir bunu arıyodum ...
https://www.uo-pixel.de Burada da güzel desktopslar var
cemderman üyesi avatar
Vayy muhteşem ya çok sağol

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.