Serverlara baktımda hepsi taban yapmış. Önerebileceğiniz bir server var mı
Ne tür arıyorsun Rp Pp Pvp ?
HEPSİNİ İÇEREN
Pvp sunucusu istiyorsan imzama bakmanı öneririm, pp için Sivana rp için Second Age

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2010-09-28 17:18, 13 yıl önce)
Silindi
Apprentice
2.6
Bence Pvp İçin Arcanum'u tavsiye ederim , Biraz Bineğe Dayalı bir action var ama Action çok güzel..
Biraz mı?
Silindi
Novice
2.1
Genel olarak ama normal actide var adamlarını buldunmu. Zaten bir süre sonra benliğini kaybedip ortama uyuyorsun. Sende Alıyon altına binegi all kill =)
Gayet başarılı bi sistem oturtmuşlar desene.toplam 2 skill atmayı bilen oyuncu kitlemiz büyü atmayı da bırakıp all kill makrosuna düşmüş (Y)

Edit : Yıllardır açık olan bi sunucu hadi paralı yaptık ayda 10 tl verip oynayın dese oOoO oyuna para mı verilir derler gidip de pvp sunucusunda kıçı kırık bir binek için para verirler.İnsanları anlamak cidden zor.
Silindi
Novice
2.1
DEdiklerini pek anlamadım ama Real para ile binek satıldığını zannetmiyorum. Hepsi spawnı olan binekler.. PAralı server olsa sistemleri bu kadar basit olmaz herhalde , para vermeye değer bir server olsa tmm.. örnegin eski nebula.
Zamansiz5334 Orda market sistemi mevcut ve satış yapılmaktadır, sunucuyu övmeden önce, biraz tanısan daha iyi olur.
Silindi
Apprentice
2.6
Sunucuda Bayaa Bir Süre Oynadım merak etme. Sunucunun bana bir kârı yok övmem için. Oynadım Binekle action haricinde mutlu kaldım. Sıkıldığım için Bıraktım çok önce. Demek İstediğim market sistemiyle İtem alan kişiye tanık olmadım. Bir çoğu hakkında bilgim vardı playerın.. Onun için Bilmeden atlamamalısın konulara..
Daha önce çok sayıda oyuncunun beklentisini karşılayabilecek sunucu açıldı.Bazıları maddi sorunlardan bazıları başka sorunlardan kapatıldı fakat bir çok sunucu oyuncudan destek alma konusuna sıcak bakmadı nedeni de oyuncuların saçma sapan şeylere para vermeye hazır olup adam gibi birşeyleri desteklemeye yanaşmayacaklarını bildiklerindendi bana göre.

@Zamansız
Binekler spawn olmakta fakat spawn olan binekler ile action a çıkmıyor oyuncular.Tame lenen yada satın alınan bineklere stat deed leri ile extra stat alıyorlar bildiğim kadarı ile.
zamansiz5334 : Sunucuda Bayaa Bir Süre Oynadım merak etme. Sunucunun bana bir kârı yok övmem için. Oynadım Binekle action haricinde mutlu kaldım. Sıkıldığım için Bıraktım çok önce. Demek İstediğim market sistemiyle İtem alan kişiye tanık olmadım. Bir çoğu hakkında bilgim vardı playerın.. Onun için Bilmeden atlamamalısın konulara..

Dediğin laf
Real para ile binek satıldığını zannetmiyorum
ben herşeye atlamıyorum sadece yazdığın kelimeyi sen yanlış yazmışsın, Real para ile binek aldıklarını zannetmiyorum diyebilirsin.

Konu akışında devam etsin.
Beyler adam gibi sunucu yok mu



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.