Ben Mul Tool'la Static Yapmak İstedim Bı Arkadasımızın Mul Tool'la Nasıl Static Yapıldıgını Anlatmıs Okudum Herpsini Yapdım Ama Olusan statics0.mul stadix0.mul
Dosyalarını Aldıgımda Butun Map Silinmiş sadece Yaptıgım Seylerın Kaldıgını Gordum Acaba Bırı Bana Yardım Edebılırmı? Mul Tool'la Nasıl Static Yapıcagım Konusunda Lütfen!
:D aynı şey bendede oldu eski mulları at bende çözemedim bi hiç ummadıgım itemler staticse eklenmiş gerisi yoktu :)
Bende Butun Map Silinmişti Yaa Bı Gırdım Yaptıgım Yerlede Static Olmamıs oyle Duruyordu :) Bırı Yardım Etsin Lutfen ıyı Anlıyabırı Lutfen!
Eski mulları at düzelir map static yapmayıda biri anlatsa iyi olcak :) dediklerini tamamen yaptım ama nafile :P
PoFF PuFF Axi'semi Kaldık Yıne Yaa Ondada Bir Alanı yapıyorsun Baska Alanı Yapamıyorsun Yanı Bı Alan Icerısınde Static Yapmak Zorundasın Ayrı Alanda Static'gi Almayı Bılmyıorum!
Siz yapamıyorsunuz yada baska bir sorun var.Dökümanlarda aynen anlattıgım gibi olucak hersey. Sphereworld.scp yi eof kalcak sekilde siliceksiniz ki işlemden sonra kapılar vs. static olmayacak. Save dosyasını sildikten sonra alanlarımızı hazırlıyoruz ve sphere konsolundan save alıyoruz. Ardından oyun ekranında .serv.export items.wsc yazıyoruz.Sphere klasorunde items.wsc diye bir dosya olusacak ve onu da programın bulundugu klasore atıyoruz.Gerisi orada anlattıgım gibi :) Sizde var bir sorun
Bende Oluşmuyor items.wsc ??

Oyunda Yazdım Serv.export items.wsc Oluşmadı

Konsoldan yazmayıda denedim ordada export failed dedi

Anlamadım bi türlü oluşmuyor items.wsc

Bu konu hudaierbaserbas tarafından düzenlendi(2007-11-04 19:15, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.