Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Ultimaya bir kaç gün önce başladım biraz çözdüm dot.gen.tr de oynuyorum skill falan kastım ancak gelişemiyorum,blacksmith te olan itemlardan iyi itemim yok onlarda yetmiyor skeleton knight bile kesemiyorum,gelişme rehberi falan var mıdır?
oyun icinde playerlere sorarak nasıl gelisecegini sana daha net daha temiz anlatması daha mantıklı bence - sen ne konuda gelişmek istiyorsun birde item olarakmı skill olarakmı ?
dot.gen.tr nin forumlarında sorarsan sorularını daha çok yardımcı olurlar bu platformda birçok rehber var dökümanlardan okuyabilirsin öncelikle savaşçı, büyücü, veya warlock(hem yakın dövüş hem büyü) karakterlerinden hangisini geliştirmek istediğine karar ver ben sana hangi yetenekleri istediğini yazıyım onları geliştir daha üstün setleri madenci arkadaşlar yapabilir britain şehrinin dışında bir çok player vendor var ordan da satın alabilirsin tabi para kasman lazım önce tavsiyem balıkçı karakter açıp biraz para yapman bu arada çok merak ettim nerden duydun da başladın uoya ? :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.