nebulada oynuyorum oyuna girerken There is some problem communicating with origin.Please restart ultima online and try again. hatasıyla karşılaşıyorum lütfen bi yardım edin
uo ml yukle tekrar
Master
59.2997
Sanırım bu sıralar Nebula'da bakım olması gerekli. Bakımdan dolayı girişi engellemiş olabilirler.
nebula bakımda. forumları takip edersen test clientini görebilirsin. fakat şuan oyuncu alımı durduruldu sadece staffların girişine izin var. 1 ya da 2 gün içerisinde yeni connectör ile oyuna girebileceksiniz. sizde bir sorun yok yani.
Ve nebulada aldığınız bir hatayı neden nebula forumlarına değilde buraya yazıyorsunuz orasıda ayrı bir konu.
nebula forumlarına ulaşamadığım için yazdım buraya kusura bakmayın
HP-Nexiel : Ve nebulada aldığınız bir hatayı neden nebula forumlarına değilde buraya yazıyorsunuz orasıda ayrı bir konu.


Noxier : nebula bakımda. forumları takip edersen test clientini görebilirsin. fakat şuan oyuncu alımı durduruldu sadece staffların girişine izin var. 1 ya da 2 gün içerisinde yeni connectör ile oyuna girebileceksiniz. sizde bir sorun yok yani.


noxier problem yaşayan arkadaşa yardımcı olmak için cevap vermiş sen niye atlarsın ki ?
Master
59.2997
Noxier hem UO Direktörü olarak hem de bir Nebula yetkilisi olarak gerekli cevabı vermiş. Aslında burada mesajının içinde kişiye gerekli uyarıyı da yapmış. Nexiel'in hemen bu yorumun altında yorum yapması biraz abes olmuş. Her yetkili illa bir başlıkta uyarı yapacak diye bir kural yok. Bir kişi uyardıysa ikinciye gerek bulunmuyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.