OriginUO ile ilgili insanları bilgilendirip yönlendiren hiç bir türkçe kaynak bulunmuyor. Varsada ben görmedim. UO ile ilgili Türkiye'nin bildiim kadarıyla en büyük sitesi olan ultima-strike'ta bile OriginUO ile ilgili hiç bir bilgi bulanmamakta. OriginUO'da bu güne kadar hiç bir türkle karşılaşmadım. Ben kendi dilimi konuşan insanlarla oynamak istiorum. Hiç deilse arada sırada bir türkle karşılaşmak hoşuma giderdi. U-S ta OriginUO ile ilgili insanları bilgilendiren bir kaynak olursa çok sevinirim. Sizcede güzel olmaz mı ?
Herkez oynayabilse...Canım feda.:)
En büyük origin başkası yalan en büyü evil başkası yalan :alkis:alkis:alkis:zipla:alkis
origin mi kaldı be gine kapanmış...
ayrıca ben ilk çıktıgından beri oynuorum ilk başta türk vardı bence ben tanıyorum son çıktıgındada hep türkler vardı
neden kapandı player bulmadı neden player bulamadı çünkü saçma sapan üyelik sistemleri çıkarıyor yok tc kimlik no
yok turkcell email sonunda kendi kaybetti
Evil türk serverı olan originden bahsetmıyor sanırım yanlış anladın.
hacoban benim originden kastım ultima online ın original serverleri. 1997 yılından beri bu serverler mevcut. origin die shpere serverler görmüştüm bi ara, herhalde onlarla karıştırdın.
Ben çoğu kez denedim ama pek bir bilgim olmadığından dolayı başaramadım accountda product reg code mu öyle bişey istiyo her zaman orda takılıyorum.Gerçekten de biri bunu bize öğretsin yahu :)
galiba oyle benim dediğim türk serverı bu serverların sitelerini ogrene bilirmiyim ?
https://www.uo.com , Evil-mc bu forumda oynayan pek yok (OSI'de) ( hatta hiç yok galiba ) , paticikte hala oynayan birileri vardı sanırsam.
Armi : https://www.uo.com , Evil-mc bu forumda oynayan pek yok (OSI'de) ( hatta hiç yok galiba ) , paticikte hala oynayan birileri vardı sanırsam.

eet oside oynayan yok tabi. 200bin kişi hariç. osi de oynayan pek türk yok demek istedisen doğru.bende ondan şikayetciyim zaten. ve bü yüzden u-s ta osi hakkında bilgi veren bir kaynak istiorum.
bende osi de oynamak isterim mesela ama birileri nasıl girileceğni ve içeriğini anlatırsa daha iyi olur
@armi

paticik Hala Var mı? Ve Origin de Oynayan Tanıdık Cok Ama Ben Girmeye Usendim Bugune Kadar :)
Bize ne bu konudan ?
Seviyesizlik ve hakaret olayları ile kaşılaşmak imkansız edit yok diye bişe yok ama büyük ölçüde bunun önüne geçilmeye çalışılıyor elite player kitlesi zevk alarak oynamak istiyorsanız originde oynamalısınız.
@unknow

Gayet Dogru. Her Ne Kadar Edit Yok Densede Her Serverda Var :) İyisinde de Kotusunde de.İsim Vermek İstemiyorum Ama, Suan Tr'nin En İyi Rp Serverlarınn Birinde Bile Staff'ların Player Charları + Edit Mevcut.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.