İki sunucuda karşıma çıkan bir sorun.. Sunucuların forumlarında yardım istememe rağmen bir sonuca ulaşamadım. Ortada harcanmış bir emek var günlerdir bağlanamıyorum sunucuya da artık bilen birileri varsa yardım ederlerse çok sevinirim.. Hatanın ekran görüntüsü :



Uploaded with ImageShack.us

Bilgisayarın özellikleri :
- Windows 7 Home Premium
- İntel(R) Core(TM) i5 CPU M460 @ 2.53 GHz 2.53 GHz
- 4,00 GB Ram ( Kullanılabilir 3,86 GB )
- 64 bit İşletim Sistemi

Hiçbir program ve oyunda ram problemi yaşamıyorum.. Bilgisayarım shortcut ına sağ click ile ilgili yerlerden fiziksel , sanal bellek ayarlarının varsayılan olduğundan eminim. Neden bir anda böyle bir hata ile karşılaştım bilmiyorum. İlgili sunucuların connectorlarını ve ultima online'ı tekrar tekrar silip yükledim fakat sorun düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Bilgisayardan kaynaklanan bi sorun yok gibi görünüyor Ultima Online'ı silip tekrar kurarmısın ve Connector'ı doğru kurduğundan emin ol.
Buyuk Jpeg. uzantili resim dosyalarindan olur memory ram yada ekran kartinla ilgili bi problemdir sisteminde extra memory kullanan birsey varmi bak % kac ram kullaniliyor onada bak eger hersey stabil gözukuyorsa dedigim gibi bu 2 sunucunun baglanti programi bi islem, yada kullandigi .dll .jpeg uzantili dosyalar yuzunden kaynaklaniyordur tek bi cözum yolu yok arastirip bulmak gerek soruna ne yol aciyor
Qnd : Bilgisayardan kaynaklanan bi sorun yok gibi görünüyor Ultima Online'ı silip tekrar kurarmısın ve Connector'ı doğru kurduğundan emin ol.

Ultima Online'ı silip tekrar kurdum fakat herhangi birşey değişmedi.. Connectoru doğru kurduğumdan eminim zaten sunucuya bağlanabiliyorken ertesi gün bu hata ile karşılaştım yani connector kuruluydu.

Xclusive : Buyuk Jpeg. uzantili resim dosyalarindan olur memory ram yada ekran kartinla ilgili bi problemdir sisteminde extra memory kullanan birsey varmi bak % kac ram kullaniliyor onada bak eger hersey stabil gözukuyorsa dedigim gibi bu 2 sunucunun baglanti programi bi islem, yada kullandigi .dll .jpeg uzantili dosyalar yuzunden kaynaklaniyordur tek bi cözum yolu yok arastirip bulmak gerek soruna ne yol aciyor

Jpeg uzantılı dosyalar ultima online ile alakalı olan dosyalar mı ? Bilgisayarda bulunan jpeg uzantılı dosyalardan kaynaklanabiliyorsa sayıca çok fazla bulunmakta. Ekran kartı ile ilgili bir problem olduğunu hiç sanmıyorum. Görev yöneticisine de baktığımda herşey normal görünüyor anlayamadım .. Dediğiniz gibi sunucuların connectorundan kaynaklanan bir problem olsa herhangi bir güncelleme olmadığında normal bir şekilde bağlanabiliyordum ayrıca online insanlar da mevcut.
Culum : https://support.microsoft.com/kb/825680

.NET Framework 1.1 indirdim yüklemeye çalıştığımda böyle bir hata verdi.. Sanırım yüklüymüş :(



Uploaded with ImageShack.us
Bildiğim kadarı ile Win7 de 3.0 sürümü yüklü geliyor. O yüzden o hatayı vermiş.
Kestim artık umudu sildim ultima online'ı da günlerdir bununla uğraşıyorum yeter artık. Teşekkür ederim yardım etmek isteyen herkese.
Bu hatayı bende almıştım birkaç defa ama bu hatanın senden kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu hatadan faydalanıp karşısındaki playerin oyundan düşmesini sağlayan kişiler bu hatayı yaptırıyor diye umuyorum.Çünkü evimdeki biri xp diğeri win7 pc nin ikisindede bu hatayı action sırasından almıştım. Yani bu hatayı yaptırtan birşey var diye düşünüyorum...
Resimlerden anladığım kadarı ile WildGenie kodlu bir connector. Sorunun senden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bizim sunucumuzda da birkaç kişi bu hatayı aldığını söyledi. WildGenie ile konuşmak lazım hatayı.
Sorun %100 connectörden kaynaklı birşey ama garip bir hata.
Yalnız Ultima Online klasöründeki client 203 ü bile açmıyor bu hatayı veriyor. Connectorla ilgili olmayabilir belki ?
velovis : Yalnız Ultima Online klasöründeki client 203 ü bile açmıyor bu hatayı veriyor. Connectorla ilgili olmayabilir belki ?

Doğru olmayabilir, fakat aynı connectorden birkaç kişi daha bu hatayı aldığını söylediği için connector kaynaklı olduğunu düşündüm. Sorun bundan değil ise, aklıma başka birşey gelmiyor.
StizzRLX :
velovis : Yalnız Ultima Online klasöründeki client 203 ü bile açmıyor bu hatayı veriyor. Connectorla ilgili olmayabilir belki ?

Doğru olmayabilir, fakat aynı connectorden birkaç kişi daha bu hatayı aldığını söylediği için connector kaynaklı olduğunu düşündüm. Sorun bundan değil ise, aklıma başka birşey gelmiyor.

Bu sunucunun forumunda benim başlığımı destekleyen ve aynı sorunu yaşadığını söyleyenler oldu fakat başka forumları araştırdığımda da bu sorunla karşılaşan çok insan olmuş. Bir de herhangi bir client ın bu hatayı vermesi sanırım ultima online dan kaynaklanıyor. Mondais Legacy ' i kaldırdım Age of Shadow yükledim tekrar. Sunucunun map inde bazı sıkıntılar yaratsa da idare ediyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.