Türkiye'de kaliteli serverlar var ve dahada geliyor Ultima Yeni Dönem Başlıyor Rp üstüne bir dönem geliyor.Türkiye'de Rp Ruhu başlıyor yavaş yavaş bekleyin en geç 1 yıla Türkiye Rp cenneti olacak.
oyun bunlar oyun. Adamlıkla efendilikle insanlıkla ölçülmez adı üstünde OYUN
adam canı ister banlar canı ister edit basar nede olsa oyun yani. Sen adam olamamış diosun yada başımızda bi tayyep var o olamamış işte.. boş işler bunlar..
Ulan dayanamıcam sonunda yeter. Bu arkadaşın bahsettiği server benim. Arkadaş oyuna girmiş, ilk page attı dedi ki "bu devirde rp serverı açmak delilik ama gördüğüm kadarıyla başarının meyvelerini alıyorsunuz" dedi evet dedim bende geri mesaj gönderdim. Ondan sonra bir player ile konuşmaya başlamış, bir playerdan page geldi. "adamın biri kendi serverına player çekiyor gelin" diye. Gittim bende muhabbet koyu maşallah. Bir serverın içinde başka bir serverdan bahsedersin ama player çekmeye geldimi olay orda durucaksın işte, kendini benim yerime koy beynin varsa eğer düşün. Neyse reklam yapan arkadaşın yanına gittim "?" yaptım, bu servera öylesine girdim zaten eziQliQ yapmaya dedi, o an konuşmalardan ne mal olduğu belli oldu zaten banladım bu arkadaşı. Sonra invis oldum gittim, biraz merhamet BE merhamet diye konuşmaya başladı konuyu açan arkadaş, bende çıktım invisden "Aptallara merhametim yoktur benim" dedim tekrar invis oldum, ilk birşey yapmadım sonra artist olmuşsun iyice diyince kafam attı benimde. Bunuda banlayınca gördüğünüz gibi U-S'a taşınmış olay :). Hem serverda reklam yapın, hem haksız yere ukâla ukâla konuşun ondan sonra birde "adammış" gibi U-S'da rezil etmeye çalış. Milletin adamlığına laf edene kadar kendin adammısın onu bir öğrenelim önce.
Expert
34.0001
Ağlama duvarı yapmışlar burayı halada kilit gelmemiş :)
Kilit yaw evet :D
Anemon sana sesleniyoruz..!!

Kilit.!!

Kilit..!!

Kilit....!!!
yettim :D



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.