Yerı olmayabılır ama cevap verırsenız sevırım...

ßeyler İlk olarak Selam..

Benim Şuana kadar eminolun Oynamadıgım Oyun Kalmamıştır.
Online Oyunlarda bunların içinde...
Bu aralar biraz ara verdim online oyunlara cunki moh-cod7 gıbı yenı cıkan bır kac oyunu aldım onları oynadım bıtırdıkten sonra tekrar onlıne oyunlara donus yapayım dedm...
Sro-ko-wow-ryl-gunz-wolfteam-warrock-amerıcans army-battlefıeld badcompan2-rakıon-cabal-karahan-sonmacera-guıldwars-lordoftherıngsonlıne-conqueronlıne-anarchyonline-dekaron-lastchaos-s4lauqe-shaiya .......
bunlar ve daha cok oyunu oynadım hepsınde iyi yerlere qeldım ama cok sıkıldım hepsındende
sonra kendımı uo ıle mu ya verdım
Ultima onlineyi 3 yıl mu onlineyi 1 yıl oynadım...
Şimdi tekrar dondum dedımkı uo yada mu oynayayım .Ancak cok kararsız kaldım
Sizce Pvp Olarak olsun-oyunun quzellıqı ozellıklerı herseyı artısı eksısı
kendım o kadar sevıorumkı ıkı oyunu karar veremedım.yardımcı olursanız sevırım..

Teşekkürler...

Ayrıca uoaos u yukledım autopatch benım cok uzun surede yukluyor..bnun kısa bır yolu varmı ?
RunUo yada Osi oynamadığın sürece patch'e ihtiyaç duyacağını sanmam ama bilki bu yaptığın patch sana sphere sunucularda bir takım statik sorunlar yaratacaktır. Bu yüzden patch yapmana gerek yok diye düşünüyorum. Soruna gelirsek; hiçbir online oyun oynamanı tavsiye etmem. Sonuçta online oyunların hepsi para tuzağı ve insanı dış dünyadan alıp başka diyarlara götürebiliyor. Tabii ki bu biraz irade meselesinede giriyor. Yinede 1. ağızdan konuşmak gerekirse, bu online oyun saçmalığı yüzünden cebimden çıkan paraların haddi hesabının olmamasının yanısıra hayatımdan çalınan zamanında ne yazık ki geri dönüşü yok. Bu yüzden gününü gün etmeni, oyuna verdiğin paraylada hayatın için yenilikler yaratmanı dilerim. Tabii ki karar yinede senin, istediğin gibi yapabilirsin.
...Doğru soyluyorsun ancak.
Ben bu onlıne oyunlarının tuzaqına dusen ınsanlardan deılım sukurler olsun ki..
Knıght onlıneye cok para harcadım ancak sonucunda harcadıqım paranın yaklasık 2 3 katı para kazandıktan sonra ko ya "elveda" dedim..Ondan sonrada sadece bı 15 tl karahana harcadım dahada para harcamadım..Para konusunda sıkıntım yok ancak
gıden zamanımız ıcın soyledıgın soz cok doru..malesef bu oyunlar yuzunden qıdenzaman qerı qelmıyor.

Teşekkür ederim hersey ıcın
Fm 2011 :)
online oyun gecmişim Freelere asla ragbet etmedim.Paralı orjinalleri tercih ettim hep.hem oyun hem ortam bakımından gayet de tatmin oldum.Üc oyunda Muthiş sevk aldım Birisi Ultima online Osi de,ikincisi Dark age of camelot,ücüncüsü Warhammer online.Su anda Cıkmasına az kalan Star Wars The Old Repuclic i bekliyorum.Mmorg tarihinde devrim yaratıcak bir oyun geliyor.150 milyon dolar bütce ile BİOWARE önderliginde Yapılan oyunu Dünyanın ciddi oyun sitelerinde aldıgı ratingler,E3 Fuarlarındaki bütün ödülleri silip süpürüp ,Eleştiri kritikleri olarak bir tane olumsuz bir eleştiri olamdıgını varsayarsak.Su anda 4.5 milyon daha cıkmadan müşteri kapasitesine ulanşan bir oyun olan SWTOR u tavsiye ediyorum..
Dileyen Arkadaslara Pm ile ulaşırlarsa SWTOR dan davetiye atarım.16 Tane Devasa Gezegen,uzay gemileri ile evrende dolaşma,Savasma,İnanılmaz questler Star wars Filmin Temelinden Uzaklaşmadan yapılan YAsıyormus hissi vericek WoW u tahtında sallıaycak olarak gsöterilen Dünyanın en iyi 3d firması bioware önderliginde bitmesine az kalan SWTORu siddetle tavsiye ediyorum.
Bir oyunun mmo ya da fps olması harcanacak zamanı belirlemez bu kendi iradenizde olan birşey. Bir oyuncu fps oynarken bile hardcore gamer olup saatlerini oyuna harcayabilir, bu sadece mmorpgler için geçerli bir unsur değil. Bu yüzden oyunun türüne göre harcanacak zamanı öngörmek pek doğru olmaz.

Wow sağda solda free serverlarda oynanmadığı sürece çok kaliteli bir oyun olarak beğeninizi kazanacaktır. Bunun dışında şuanda tavsiye edilebilecek başka mmo göremiyorum. Guild Wars 2'yi bekleyin derim oldukça güzel şeyler vaat ediyor.
Mortal Online ! vs. Haxball :D
Keanu : Bir oyunun mmo ya da fps olması harcanacak zamanı belirlemez bu kendi iradenizde olan birşey. Bir oyuncu fps oynarken bile hardcore gamer olup saatlerini oyuna harcayabilir, bu sadece mmorpgler için geçerli bir unsur değil. Bu yüzden oyunun türüne göre harcanacak zamanı öngörmek pek doğru olmaz.

Wow sağda solda free serverlarda oynanmadığı sürece çok kaliteli bir oyun olarak beğeninizi kazanacaktır. Bunun dışında şuanda tavsiye edilebilecek başka mmo göremiyorum. Guild Wars 2'yi bekleyin derim oldukça güzel şeyler vaat ediyor.

Burdaki linke Bakarsanız.Araştırmadan bilmeden yorumlar yapmanızı önler.Wow Su anda tartışmamsız en iyi mmorg dur.fakat Swtor geliyor.Dünyanın önde gelen oyun eleştirmenlerinin,Oyun sitelerinin,E3 Fuarlarının 2008 den beri büyük merak uyandıran,Bütün ödülleri Daha oyun cıkmadan alan.150 milyon dolarlık devasa bir bütce ile(WoW un bütcesi 30 milyon dolar civarlarında) Dünyanın En iyi 3d oyun motorları,ve 3d oyun yapımındaki tartısmasız Devi Bioware in önderliginde Müthiş bir oyun geliyor. Bu aldıgı ödüller https://www.swtor.com/awards ..Su anda orjinal sitesine Girdiginizde.yaklaşık 4 milyonu askın potansiyel müşteri bazında alrısak kişi bekliyor.Dünyada Zaten 300 milyonun üstünde Star Wars Fanatigi oldugu kabul ediliyor.16 tane Devasa Gezegen. Star wars knights of The Old Repuclic zamanında gecen.Star wars ın Olgusundan temelinden asla uzaklaşmıyacagız diye beyanat verilen Bir oyun Geliyor.yeni Oyun arıyanlara Bir Alternatif Sundum.ne sen ne de Ben hangi oyun daha iyidir Sudur budur Diyecek vasıflara sahip degiliz.Ben 2 senedir Bu oyunu takip ediyorum.Eski bir SWG ci oldugum icin Cıkmasını heyecanla bekliyorum. Buda Bir karsılastırma.. https://www.youtube.com/watch?v=5VLJMBADsD8&feature=player_embedded ..özellikle Görevler jedi sistemleri,oyunun Devasalıgı (16 Devasa GEzegen,Evrende Özgürce dolaşım,Uzay gemileri ile savasabilme,crafting ) Buda Closed beta Dan ( Su anda sadece Ornage city Civarında ikamet eden kişiler girebiliyor,Özel imza ve teminat verildikden sonra tester aldılar) https://www.youtube.com/watch?v=1qvftHPqnPk&feature=player_embedded# ..Ben Bilgilendirme olarak verdim.Ve Bilgi Ve oyun hakkında yardım istiyenlr olursa bana pm ile ulassınlar,Üyelik icinde Davetiye atarım..Sen Star wars dünyasını sevmiyebilirsin.Ama Cok sevenler var..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.