KevserSöze üyesi avatar
Arkadaslar Oyundan Düşme Zamanini Nerden Ayiyoruz ?
[function f_dc]
timerf 60, disconnect

bunu bi script olarak ekle ve
on=@logout un altına f_dc ekle 60 sn sonra oyundan atar.
Veya direk on=@logoutun altına timerf 60, disconnect ekleyebilrsin ama f_dc yi başka yerlerde de kullanıcağın için daha pratik olur.
saniyesini kafana göre ayarlarsın.
KevserSöze üyesi avatar
Eyw Saolsin Kardesim De Bi Sorunum Daha Olucak Smdi Ornegin Adama Scp İle Para VErdiricez src.newitem i_gold,65000 attr=04 Yapinca Newbified Olmuyo Nası Yapabiliriz ? attr=attr_newbified gibi bişimi ? + bu function u baska bi yere veriozmu f_dc die ?
new.attr 04 yapıcaksın
KevserSöze üyesi avatar
basic saols bu dusme olayi ni yaptm ama olmadı sphere_skills den f_player_logout un altina src.f_dc ekledm hala eskisi gibi hmn dusuyo
sphere.ini den ayarlıycaksın oku biraz orayı görürsün

ctrl+f ile disconnect arat
KevserSöze üyesi avatar
Disconecte sadece bu var bunuda 5 ten 60 yaptm hala aynı
// Disconnect inactive socket in x min
DeadSocketTime=5

// How long logged out clients linger in seconds
ClientLinger=15

bu olması lazım 60 yap

ben dikkatli okumamışım oyundan hiç düşmüyor sanmıştım :)
Şu Tür Birşeyler Yapabilirsiniz ::)

[itemdef i_alt_not]//alt f4 silebilirsin bunu
name Instant Disconnecters
id i_memory
type t_eq_script
weight 0 
layer layer_special

On=@Create 
attr attr_invis || attr_decay || attr_newbie

On=@Equip 
timer 30
return 1

On=@Timer 
if (<cont>)
cont.disconnect 
remove
return 1
endif 
static adamın karakterler direk çıkıyo yani saniye beklemeden bu yazdığını koyarsa servera karakter çıktıktan sonra verir bu itemı ve hiç bir işe yaramaz
Master
59.2997
on=@logout
argn1 = 100

Örnek olarak böyle yaparsan karakter 10 saniye içerisinde oyundan düşecektir. Eğer çıktığı gibi oyundan düşmesini istiyorsan argn2 = 1 yapman yeterli.
Hmm Sorunu O Yöndeyse Haklısın [Basic] Ben 1-2 Saniye Geçiyor Düşüyor Diye Tahmin Ettim Süresini Uzatır Amaçlı Yazmıştım Ama Haklısın Sorunu Öyleyse İşe Yaramaz.
5 saniye sonra düşse bile senin yaptığın script işlemez sadece o itemi verir 30 saniye sonra tetiklenir ama 5 saniye sonra disconnect oluyorsa elden birşey gelmez. ya sphere.iniden o ayardan yada Slothere'ın dediği gibi yapılabilr.
ben argn1 in logout altında yazılabilir olduğunu bilmiyodum :) öğrenmiş olduk :P

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.