Ya Koşarken Bandaj Atarmış Gibi TAkılıorm 2-3 Karede Bir. Etrafta Çalı Ağaç vb. Yokken Ben BAndaj Atmış Gibi Takıla TAkıla Koşuorm Hemde Sürekli. Bu Olay Bana Actionda Fln Çok Engel Oluyor. Lütfen Bi Yardım EDin. Sırf Bu Yüzden Birkaç Kere Uoyu Bıraktm. Ltfn Çaresini Bilen Warsa Yardım Etsn..
Hangi serverda oluyor bu olay?
Ya Girdiğim Her Serwerde Bu Olay Oluyor.
Bilgisayarının Özellikleri Nelerdir?
512MB ram / 256MB ekram KArtı Falan.. Bide Şunu Söyliyim BEnm Bağlantı Yüksek Heralde Koşarken Normalden Hızlı Kosuorm Sora Taklma YApıoyor. Nasıl Düzeltebilirim Bi Yardım EDin Allah Aşkına..
Bilgisayar özellikleriyle ilgili çok fazla bi bağlantı olduğunu düşünmüyorum pek bir özellik istemiyor Ultima, o yüzden sil,yükle yapmanız benim tavsiyesidir.
Sil Yükleyi Kaç Kere YAptıımı Tahmn Bile Edemessn.
Hmm o zaman bir virüs falan olabilir son çare format atmalısın eskiden varmıydı böyle bir sorun?
cmd yi aç ifconfig yaz sonrada ipconfig /flushdns yaz dns önbellegini temizlet sanırım bu yüzden yada uo ya patch yaptır uzun süredir aynı uo üzerine oynuorsan oluyor böyle takılmalar yada sil baştan yükle
uo ya patch nasıl yapabilrm?
c-programfiles>eagames>uo ml. UO client var onuy açarsan yada patcher öyle olur...
Biraz uzun sürer 1-2 saat felan
Patch Yaptım Yine Olmadı..
Yeni UO iNDİr virüs vs yoksa bağlantın da normalse %99 düzelir.
Yne Olmadı..
mahirkar sorun olmayan tarihi hatırlıyorsan bilgisayarını o tarihe geri al istersen belki işe yarar. bilgisayarına izinli veya izinsiz girmiş olan bazı dosyalar senin ana dosyalarında bozukluklara sebebiyet vermiş olabilir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.