mrb arkadaslar..
ben uoya basladım baslayalı warrıor-warlock warrıor-warlock
ancak pm oynamak ıstedıgım halde oynayamıorum..
ınnox atıyorum
sonra anmanı atıyorum paso ama adam bısey yapıo benım anmanımı keserek kendı anmanısını daha hızlı atıyo bu 1
2. koşarken buyu yapamıyorum..
yanı demek ıstedıgım

pm olunca macroları hangı sklı v.b seyler hangı harflere koyayım..
pk da ne yapayım
herseyını detaylıca anlatırsanız sevınırım
Öncelikle merhaba . Az da olsa bildiğim şeyleri seninle paylaşmak isterim.

Büyüleri hızlı kullanmak istiyorsan öncelikle büyülerin delayını hesaplamanı tafsiye ederim. Büyüleri hızlı atıp büyünü fizll edebilirsin ama zamanla olacak bir şey bu. Mage arkadaşların en önemlisi her zaman az da olsa manası olmalı bana göre . Manası biten bir pure mage çok kolay ölebilir , karşındaki mage ile kapışıyorsan her insanın taktiği farklıdır ama manaya yönelik oynamanı tafsiye ederim. İlk poiyi sen atarsan zaten çok büyük bir avantaj yakalarsın.

Manasını nasıl bitirecem diyorsan , serverdan servera farkeder ama bazı serverlarda fizll olunca büyün regin ve manan gitmiyor veya gidiyorsada karşındakinin attıgı büyülerle az da olsa tahmin yaparak manasının az oldugunu anlayıp durmadan poi büyüsü atarak yedirebilirsin , dediğim gibi herkesin taktiği ve oynayış tarzı farklıdır.

Ama bana göre Bir pure mage oynayan birisi için en önemli büyülerden bir tanesi de Rel Por [ Teleport ] büyüsü . Nasıl ve ne şekilde kullanabileceğini biliyorsan çok rahatlıkla classın dışındaki [ Warlock - Warior ] kesebilirsin. Rel Por büyüsünü attıktan sonra karşındakine Poison büyüsünü yedirebilirsen atabilirsin ama dediğim gibi karşındakinin manasına göre hareket edeceksin , manası fazlaysa yanına gelene kadar 2-3 an mani atabilirsin rahatlıkla veya Rel Por attıgında büyü atarmış gibi yapıp kendi hp'ni de doldurabilirsin.

Ben boyle oynuyorum Pm' yi herkesin kendi oynayış tarzı ve sitili vardır . Ve böyle oynayarak bir çok kişiye üstünlük sağlıyabiliyorum. Ama dediğim gibi biraz zaman alır hemen bunları yapamayabilirsin , ellerinin alışması - büyü delayları - ve akıl ..

Makrolara gelince , hangisi kolayına gelirse ona ayarla. Pk felan olma ^^


Lynx Heave'n

Bu konu Any! tarafından düzenlendi(2010-12-09 15:21, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.