Kendini kanıtlamış ve belli bir referansı olan,kalıcı olacak,online süresi yüksek olan bir scripter aramaktayım.Karşılık olarak serverde yetkili olacak.Lütfen msn adresinden ulaşınız.
Not:Gerçekten işinde iyi olan ciddi kişiler eklesin.
Mail adresim:[email protected]
Bu kadar basitleştirilmiş ve aşşalık potansiyeli eklenmiş bir metinden işinde başarılı okadar işinde iyi biri sizce gelirmi? Bunun kararını oturup düşünün derim, ayrıca stafflık karşılığı scripterlik yapcak sağlam biri olcağını sanmam şahsen ben olmam :)
[Nores] : Bu kadar basitleştirilmiş ve aşşalık potansiyeli eklenmiş bir metinden işinde başarılı okadar işinde iyi biri sizce gelirmi? Bunun kararını oturup düşünün derim, ayrıca stafflık karşılığı scripterlik yapcak sağlam biri olcağını sanmam şahsen ben olmam :)
Her şeyi açık bir şekilde yazdım vede bunda hiçbir aşağılama göremiyorum.Kendimde zamanında script yazdım vede yazmaya devam ediyorum.Fakat zamanım olmadığı için uğraşamıyorum.Milleti kandırıp veya tutulamıyacak sözler,vaatler vermiyorum.Daha önce açtığım ve bazı önemli nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldığım sunucu için arıyorum.Daha önce Leppasol (Yiğit) ile Akasha Pvp üstünde çalışmıştım askere gittiği için bir boşluk oluştu ve bu boşluğu doldurmaya çalışıyorum.Sunucu kapandığı için ismini vermekte bir sakınca görmüyorum.
Kimsede bir scripter'e para vermez.Zaten kim sıfırdan yazıyorki?

Bu konu RieL tarafından düzenlendi(2010-03-04 21:54, 14 yıl önce)
Nores yanlış düşünüyorsun aksine büyük projelerde ve sağlam kişilerde scripter ekibde stafflık yani yetkili kadrosunda bulunur senin dediğin tam tersi sağlam scripter bir sunucuya destek veriyorsa o sunucu sağlam değildir. yani en azındna ekib olarak güçlü değildir.
Leqendary : Nores yanlış düşünüyorsun aksine büyük projelerde ve sağlam kişilerde scripter ekibde stafflık yani yetkili kadrosunda bulunur senin dediğin tam tersi sağlam scripter bir sunucuya destek veriyorsa o sunucu sağlam değildir. yani en azındna ekib olarak güçlü değildir.

+1
Aylık maaşımı ver seni bile 0dan yaziyim Akasha :)
Mesajda belirttiğim gibi yetki verebilirim sadece.Scriptler zaten hazır sadece ileriye dönük düşünüyorum.
Aradığını bulman dileğiyle

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.