Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Hakkınızı helal edin yazmış ya sitede ben en çok ona güldüm .Yanacaksınız ehehe
Hayırlı geceler;

Server açılmadan önce takip etmeye başlamıştım. Clienti vs. aktif edildiğinde tüm eksiklerimi karekterlerimi vs. gidermeye yavaştan ev alıp kurmaya başlamıştım. Gerçekten güzel ve kalıcı bir server sandığımdan dolayı {fakat böyle çıkmadı} kasmaya arkadaşlarıma önermeye başlamıştım. Birlikte güzel actionlar yapıp charlarımızı tamamlıyorduk fakat bugün siteye girmeye çalıştığımda karşıma gelen yazı gerçekten morelimi bozdu. Büyük ithamlar var ortada ve yazıda eğer böyle düşünceler oluyorsa ilk başından beri bu server açılmamalıydı. Benim gibi bir çok arkadaşımında saatlerini ayırıp item veya karekterlerini kastığına şahit olmuşumdur..

Gerçekten bu gibi insanlar yüzünden [ server sahipleri ]'ni kastediyordum. Bir server açıldığında nasıl güveneceğimizi şaşırttılar bu olaydan sonra oynayacağım, eğleneceğim, sohbet edeceğim, vakit harcayacağım bir sunucuyu daha dikkatli seçeceğime eminim.

'' Hakkınızı helal edin '' kelimesi nedir ? ortada helal edilecek bir durum göremiyorum..

Gerçekten bu server sahiplerinin Quasar oyuncularına yaptığı en büyük terbiyesizliktir.
sakalımız da var ama dinleyen yok, https://www.stones.gen.tr başka bi şey dememe gerek var mı?
Stones gibi düzgün kaliteli bir server varken ne arıyorsunuz ki daha? Yeni başlıcak olanlar için elimden geldiğince yardımda bulunabilirim.
Stones forumundaki nickimde aynı herhangi bir ihtiyaçta yazmanız yeterlidir.

Bu konu Rafaello tarafından düzenlendi(2012-08-24 09:50, 11 yıl önce)
Arkadaslar Yaptıgınız Harbiden Ayıp Ayın 25 inde Ph Kapancak Diyosunuz Herkez Sabahlara Kadar Kastı Simdi Kapatıyonuz Ozur Dilerim Ama Bu Serefsizliktir
Master
59.2997
2013 yaz sezonuna hazırlık yapmaya başlamışlardır. Neydi sloganımız "Yine, yeni, yeniden" :yes

Bizde bu kaşar sevdası bitmeyecek. Seneye açtıklarında yine tutacak :D 2 ay demiştim 1 ayı tamamlayamadılar.

Yaz sezonu bitmeden 2-3 kaşardan daha sunucu bekliyorum bakalım onlar ne olacak. :p

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2012-08-24 11:44, 11 yıl önce)
bayramda 200 topladım parmesan uo açacam
Master
59.2997
Birde çok ötünen bir abileri vardı o ne oldu ses seda çıkmıyor artık. Millete ayar vermeye kalkarken kendi ayarları kaçtı. Büyük lokma ye büyük laf etme demişler. Ona buna sallarken güzeldi. Gerçi bu başlıkta unutulup gidecek. 1 ay sonra kimse bir şey hatırlamayacak. Yine açtıklarında 2-3 kişi bunları hatırlattığında yine muhalif bu saldırın diyecekler. Kısır döngü.
valla bi tane külhan beyi vardı noldu o ya habire abicim diye geziniyodu
MiqRop : Vay anasını ya, yıllar sonra bir server'da uo'ya başladım, "ohh bu server eskisi gibi" dedim, girdim, patladı. Daha sonra Quasar'a başladım bura da patladı. Tamam ya tamam oynamıyorum bir daha...
,

:yes
Adamların makinalarını kapatmışlar :) bence konuyu kilitleyin sebepini belirttiler iyi forumlar.
hakikatten verdiğimiz emeklere yazık.sen o kadar kas pvp yapamadan server kapansın.Türkiye de herkes playerları eleştiriyodu seviye düşük vs diye ancak yöneticiler bu oyunu bu hale getirdiler.
Oldu bitti konuşmaya gerek varmı ? sanırım sizce var ^^
akpli yüzsüzlüğü gibi oldu bitti diyerek kesip atmak nedir ki ? açtığınız ve şu ana kadar açılmış sunucuların %90ı boktan ve oyuncularda boktan bi oyun anlayışı geliştiriyor. daha fenası zaten %13523 olan phli sunucuda kasıp az da olsa o emeği giden adam daha da her şeyin hazır olduğu sunucuya yöneliyor.
zaten editte vardi serverda bir staff dupe yapmis bir aileye daha sonrada bulmuslar iste staffi atmislar itemlari silmisler charlar duruyomus bi kac gun sonrada server kapandi zaten :)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.