Quetzal Pvp Shard 17.03.2017 Tarihinde Sizlerin Hizmetine Sunmuş Bulunmaktaydık.İşlerimizin yoğun olması geregiyle sunucumuza pek vakit ayıramıyoruz.Sunucumuz 17 Mart Tarihinden bu yana Online'dir ve kapanmamıştır.

Aramıza bizimle beraber yürüyecek takım arkadaşları aranmaktadır.Sunucumuzun Host Makine'si 1 yıllık alınmıştır.Web Master ve Oyun içi gerekli bilgilere sahip arkadaşlar önceliklidir.

Öncelikle 18 yaş sınırını kesin kılıyoruz.Usturuplu ve oturaklı olmuş olgun düşünebilen yenilikçi arkadaşlar tercihimizdir.Saygı ve güven önemlidir.

Adı : 
Soyadı : 
Doğum Tarihi :
Cep Telefonu Numarası :
Oturduğunuz il ilçe : 
Daha Önce Görev Aldıgı Uo Shard'lar ve Plevel'i ( Görevi ) :
Günde Kaç Saat Online Olabiliceği :
Hangi Görevi Yürütebiliceği ( Scripter, Web , İn-Game ) :
Quetzal Pvp’den Beklentileri :
Skype Adresiniz: 

Yukarıdaki Bilgileri Eksiksiz Doldurup Bizlere Ulaşınız.
Mail : [email protected]
Skype : rhinnon89 

Açıkçası zamana yönelik plan program yapılmadan sunucu açma işine girilmesini hiç tavsiye etmiyorum sonuçta bir vakit,emek isteyen bir iş.

Umarım aradığını bulursun kolay gelsin başarılar diliyorum.

Haklısınız zaman önemli.Fakat biz 3 akraba olarak sunucumuzu faaliyete geçirdik.Sonuçta işimiz gücümüz olcak çalışcaz ve kendi işimizle ilgileniyoruz 3 ümüzde.Dolayısıyla takım arkadaşları aramak zorunluyuzda.Çalışmasak ücretleri kim ödüyecek ? Sunucumuz şükür 7.ayına girdi.Bu 7 ay içinde her gün aynı zamanlarda müsait olamıyoruz malesef.Yaz ayının gelmesi sebebiylede sektörümüz nedeniyle işlerimiz yoğunlaştı.Çalışmadanda kimse kimseye bişey vermiyor.Saygılar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.