Sizce konur mu? Mesela bankanın önüne?
Elbette konur.Rp nedir? Rol yapmak istersen babanın heykelini bile koyabilirsin..
Kumar taşı genelde pvp sunucularda olmuyor mu?
En son elpida'da görmüştüm böyle birşey..
Sistemlere göre herkez yorum atıyor item stone varsa pvp dir, dummy varsa pp dir , ph zorsa rp dir ? Böyle birşey olamaz. uo açısından baktığınızda evet bu yorum doğrudur ama genel oyunlarda RP,PP,PVP denilen kavramlar vardır. PVP kolay kasılan bişi anlamına gelmez hadi diyelim uo da Pvp dediğiniz zaman sadece eğlence , hırs akla geliyo. ha Rp diyince neden herşey zor olması akla geliyor ? Yada role play diyince sadece oyunların role yapması anlamına mı gelıyor, YOK BÖYLE BİRŞEY. kumar taşını kolay yapar pvp sunucuları ondan pvp öngörülür uğraşmasınlar diye, ama sen mantığını güzel yaparsan belirli günlerde kolaylastırıp, zorlaştırırsan bunun pvp, rp , pp ile hiçbir ilgisi kalmaz. Kumar heryerde olan birşey (: .
berkancık : Elbette konur.Rp nedir? Rol yapmak istersen babanın heykelini bile koyabilirsin..

Senide mi kaybettik abi rol oyunu biraz mantığada uymak lazım ya bu kadar düşürmeyin şu oyunu orta çağda poker atsınlar harika.
bence kumar taşı pvp de olur.
Role play'de ve Power play'de görmedim hiç kurmar taşı
Ben Gördüm Ne Tesadüf :)
Xearth : Ben Gördüm Ne Tesadüf :)


power playdemi gördün ?
Role Play 'de.
ilk defa duyuyorum senden :)
Members
0.1
Emülatörler hayalgücünüzü oyuna yansıtabilme imkanını sağlıyor. İstediğiniz şeyi belli kriterlere bağlı kalarak istediğiniz oyun türüne göre uyarlayabilirsiniz. Roleplay bir sunucuda kumarhane hazırlamak pek ala mümkündür; ama ortaçağda slot makinesi olamayacağından farklı bir sisteme oturtmanız gerekir. Ha eğer başka bir dönemin rpsini yapıyorsanız rp sunucuda uzay mekiği bile olabilir.
evt bende gördüm rp ve pp de kumar taşı :)
Bir npc ile karşılıklı zar atılabilir gayet doğaldır. Ama kalkıpta bir slot makinası koymak haha

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.