bende server kurdum arkadaşlarım connecting seviyesini geçemiyorlar hamaachiden bağlanıorz
connectingde the client couldnt attach to game server diyor? nasıl hallediceiz sorunu acaba?
connecting diyipmi kalıyo yoksa oyuna grip bi char açıp enterying britainia diyipmi kalıo
connectingde kalıo
ozman hamachide büyük bi yazı var en yukarda ip yazıo onu login.cjg dosyasının içerisine Loginserver=Oipyi yazıcak,2593 eğer yine olmassa senin ip yi yassın :)
onuda denedik olmadı :(
nası ya ozman başka bi adres kurun mesela 1 kurduysanız 2 kurun bi öyle deneyin oda olmassa beni aşar :S
Peki client connecting de beklerken server da bir aktivite varmı? (sevgili siyah ekranımızda bir yazı çıkıyor mu?) Eğer çıkmıyor ise TcpView isimli programı kur. Bak bakalım clientlar senin makinana ulaşabiliyor mu? Bunların bir kontrolünü yap bildir ona göre olası çözümleri söyleyeyim...
ulaşıo sewgili siyah ekranıma :) ilk connected dio bağladndı die sora disconnected dio :S
Senin problemi biraz araştırdım. Problem paketlerin adreslemesinde yaşanan standart bir sorundan ileri geliyor. Sorunun çözümü ServerList.cs dosyasına mevcut (dışardaki insanların bağlanırken kullanacağı) bilgileri doğru şekilde girmendir.Runuo 1.0 da ServerList.cs yi düzeltmen tamamen sorunu hallediyordu. Ama 2.0 da dış ip yi otomatik atama özelliği var ne tepki verir bilmiyorum (hiç denemedim). Bu arada bu sorun bazen işletim sisteminin ayarlarından da kaynaklanabilir. Ben bu sorunu Win2003 Enterprise Edition da yaşadım ve bir türlü çözemedim ama xp, 2000 ve 2003 standart da sorun çıkmadı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.