runuo ya yeni başladım ve anlamadığım bir sürü şey var.

spherede .regs yazardık runuo da nasıl bakacağız? bide bazı fotolarda kare kare kutucuklarda malzemelerin görünümlerini seçiyorlar oradada görünüyor. o nasıl açılıyor?

ve giysiler nasıl bless yani ölünce düşmez yapılıyor?

teşekkürler

Bu konu Sadece İbrahim tarafından düzenlendi(2026-03-10 00:10, 1 ay önce)
Çözüldü
#429992 Sadece İbrahim:

böyle bir komut runuoda yok.  ya razorda yapılıyormuş yada optionsta country yi aktif ederek oyunda bir pencere oluşuyor. regleri o pencereye sürükleyerek, sayılmasını istediğimiz herşeyi oradan takip edebiliyormuşuz. 

not: spherenin gözünü seveyim :)

[regs

sarhos7573 üyesi avatar

Sorduklarinin biraz Server dinamikleri ile ilgisi var.

Orada .regs yerine ne calisiyorsa.

Options kisminda loot secenegini arastir. Bu dedigin ozellikle Client uzerinden veriliyor. Ismi tak aklima gelmedi. 

Bu da genelde tailor veya provisioner kismindan minor bless deed ile yapilabiliyor artik hangi itemlere kullanilabiliyorsa.

böyle bir komut runuoda yok.  ya razorda yapılıyormuş yada optionsta country yi aktif ederek oyunda bir pencere oluşuyor. regleri o pencereye sürükleyerek, sayılmasını istediğimiz herşeyi oradan takip edebiliyormuşuz. 

not: spherenin gözünü seveyim :)

sarhos7573 üyesi avatar

UO offline, hayat online bu aralar :))

arklar craftta itemleri nasıl daha geliştirebiliyoruz. daha fazla özellik nasıl getirebiliyoruz bir türlü anlayamadım. server server değişir ama temel özelliği nasıl becereceğiz. ENHANCE İTEM ve ALTER İTEM nasıl yapılıyor? silahta, zırhta ....

bu temel runuo konularının anlatıldığı bir yer varmı. yeni oyuncu yok diye isyandayız da yeni başlayan biri ne yapacak nasıl yapacak bakabileceği hiçbir yer kalmamış...  reg konusunu bile yapay zekanın yönlendirdiği ingilizce bir form sayfasından çözdüm :) oda 2015 mi neydi :) böyle bir efsonun yok oluşu üzücü ya..

yani ne bileyim sphereci biri oalrak runuoda tame kastım ama bir dragon tameleyip nasıl para kasıcam bilmiyorum mesala. çokta heves ettim :) şu kenarda ağlayayım ben..

sarhos7573 üyesi avatar

Dostum UO bitti dedigimde gulen arkadaslar yazmali ama Ultima-Strike genellikle Sphere agirlikli. Sphere konusunda da sorsan zor cevap alirsin zaten. Sana tavsiyem nereden Run UO oynuyorsan oradaki insanlarla anlasip, yardimlasman olurdu. Outlands ise zaten bosa kasmassin. Turkiye sunucusu ise Oyunculari ve Yoneticileri ile daha rahat iletisime gecersin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.