Merhaba i

Sunucu admin loglarımı sitede yayınlamak istiyorum . bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
Loglarını txt'de dosyasına yazdırarak direk html üzerinden gösterebilirsin. Ya da mysql database kaydedip php kullanarak gösterebilirsin. Bir çok yolu var. Sana tavsiyem internetten girip php ve mysql ilişkilerini incelemen. En basitinden mysql den php ile veri çekme bile yazarsan google amcamıza o sana yardımcı olacaktır. Eğer ingilizce bilgin de var ise, ingilizce olarak google aramanı tavsiye ederim. Daha gerçekçi ve sana faydalı olacak dökümanlar elde edebilirsiniz.

Örneğin ; how to get data from mysql database using php ,

https://php.about.com/od/phpwithmysql/ss/mysql_php_2.htm

Yukarıda verdiğim linkte çok güzel bir örneği var. Php bilmene bile luzum yok. Bir kaç deneme yanılma yöntemiyle işin mantığını kısa sürede çözeceğini düşünüyorum.

Sphere Server üzerinden db.execute , ya da query ile insert fonksiyonunu kullanarak mysql database de oluşturduğun tablolara verileri gönder ve daha sonra da sana verdiğim linkteki örnekte olduğu gibi (Print "<b>Pet:</b> ".$info['pet'] . " <br>"; ) tablona göre bu satırları düzenle. While döngüsü ilede count kullanarak ne kadar istatistik göstermek istiyorsan ayarlıyabilirsin.
Silindi
Banned
0
sql den veri çekecekse count la sınırlamaya ne gerek var? query'lere LIMIT verilmiyor mu?
yasar : sql den veri çekecekse count la sınırlamaya ne gerek var? query'lere LIMIT verilmiyor mu?

İstediği gibi olur ben bir tek yolu söyledim. Arkadaş eğer php bilgisi varsa zaten bunu söylememize bile gerek yok. Kafasına göre. Tavsiyen var ise başka arkadaşa yardımcı ol bari. Soruyu ben değil o sordu.
:) bu iyiydi işte
Silindi
Novice
2
yardımcı olmaya çalışmışsın iyi güzel de, stabil bir örnek versen iyi olurmuş.
sunucu logları tarihe göre kayıt ediyor htmlden logları çekerken tarihe göre nasıl logları çektirebilirim htmlden
Eğer txt ye kaydediyorsan dediğin olayı javascript ile yapabilirsin fakat onun için boş yere uğraşmış olacaksın. Kaydetme olayını txt ye yaptığını düşünüyorum. Kayıt sistemini mysql üzerine tablolara yaparsan mysql komutlarıyla php ile birlikte tarihe göre çekebilirsin. Daha fazla yardımcı olucam fakat şuan sana hangi methodla yapcağını anlatmayım, görüyorsun yapışkanlar var. İnternette araştırmanı tavsiye ediyorum. Az biraz uğraşla yapabilirsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.