Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Bu yöntemlen oyuncu gelir mi? :D
Kısıtlı.
kısıtlı ama kaç oyuncu gelir acaba...
Bilgisayarında sürekli msn açık olcak ve işlem yapıcaksın üstelik bilgisayarında iyi bir soğutucu olması lazım ve özelliklerininde iyi olması gerek bu yüzden bunları ele alarak söylicek olursak 1 hafta 20 kişi gelse bile 1 hafta içinde yaşanan aksaklıklar dahilinde oyuncu sayın yetkili harici " 0 " (sıfır)
Tymaron : Bilgisayarında sürekli msn açık olcak ve işlem yapıcaksın üstelik bilgisayarında iyi bir soğutucu olması lazım ve özelliklerininde iyi olması gerek bu yüzden bunları ele alarak söylicek olursak 1 hafta 20 kişi gelse bile 1 hafta içinde yaşanan aksaklıklar dahilinde oyuncu sayın yetkili harici " 0 " (sıfır)

merak etme sistemim baya sağlam :D
Sistemin sağlamda upload hızın oyuncu kaldırmaya yetmez. Bu tarz sunucuların en fazla ömrü 2 haftadır oda iyi bir sphere çıkartabildilerse tabi..
hımmm...o zaman hayal oldu :D
Aynen öyle bir diyer olay varki ciddiye alınmazsın. Yeni oyuna başlamış oyuncular gelir en fazla onlarda bu kadar sunucu içinden okadar aksaklık yaşıycakları bir yer yerine başka bir yeri tercih eder ve olay gine Tymaronun dediği gibi (sıfır) playere çıkar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.