Aktif Olan Sunucumuza Üst Düzeyde Bilgili Bir Scpter Arıyoruz. Ulaşmak İçin. [email protected]
Umarım aradığını bulursun
Sunucu türü : rp - pp - pvp ?
Banned
-3
Umarım aradığını bulursun
kusura bakmayın ama siz insanlara küfür ederek scripter bulamazsınız.
Umarım aradığını bulursun Cihan
Awe : Umarım aradığını bulursun Cihan
Xearth : kusura bakmayın ama siz insanlara küfür ederek scripter bulamazsınız.


Şu yaşımdan sonra çocuk avutamıycam canım.. 60 tane başlık varsa 60 kişiyede hep Yargılayıcı eleştiri yapıyorsun. amacın nedir merak ediyorum.. Küfür müfür etmedik sana Nasıl bunları uyduruyorsun oda bir merak konusu.. böyle şeyler söylediğinde elle tutulur gözle görülür. ispatlar sunabilesinki Millette Senin Doğru Söylediğine İnanabilsin. Sen Neyi başarabildin Bugune kadar? Yaptığın tek şey millete Laf yetiştirmek.... Kırıcı Olduysam özür dilerim Ama sen yerinde sekmekten başka birşey yapamazsın Teşekkürler...
Crush Hurricane : Şu yaşımdan sonra çocuk avutamıycam canım.. 60 tane başlık varsa 60 kişiyede hep Yargılayıcı eleştiri yapıyorsun. amacın nedir merak ediyorum.. Küfür müfür etmedik sana Nasıl bunları uyduruyorsun oda bir merak konusu.. böyle şeyler söylediğinde elle tutulur gözle görülür. ispatlar sunabilesinki Millette Senin Doğru Söylediğine İnanabilsin. Sen Neyi başarabildin Bugune kadar? Yaptığın tek şey millete Laf yetiştirmek.... Kırıcı Olduysam özür dilerim Ama sen yerinde sekmekten başka birşey yapamazsın Teşekkürler...

60 tane başlıktan 2 konuya yargılayıcı eleştiri yaptım 2'side doğru yaptığım içindir kendini savunmana gerek yok küfür ettiniz ve şimdide inkar mı ediyorsunuz msn'den soruyorum sitelerinde karakter görüntüsü eklemişler kendımız yazdık dıyorlar lai'nin paylaştığı kodları kullanıyorsun dedıgımde ise küfür etmeye başlıyorsunuz biraz utanmalısınız başkasının kodunu kullanıp'da kendimiz yazdık demenin anlamı yok.. biraz etrafınıza bakın sizin gibi sunucu açanlar 1 ayda kapatıyorlar.
Bunun tartışmasını yapmanıza gerek yok ki, zaten ben yardımcı olmuştum bir arkadaşa. Karakter görüntüsü kısmının tasarımını evet onlar yapmış, ancak kod kısmını kinetix yazmıştır. Ben de yazmadım yani. Ben sadece nasıl kullanacaklarını gösterdim o kadar.
Lai : Bunun tartışmasını yapmanıza gerek yok ki, zaten ben yardımcı olmuştum bir arkadaşa. Karakter görüntüsü kısmının tasarımını evet onlar yapmış, ancak kod kısmını kinetix yazmıştır. Ben de yazmadım yani. Ben sadece nasıl kullanacaklarını gösterdim o kadar.

@Xearth

Bu konu uzar giderse seni şikayet ederim xearth hani ben yada biz yada bizden biri sana küfür etmiş ya elinde ss varmı ? kanıt varmı ? ama sunucuna saldırıcam yok acamıcaksınız batacaksınız gibi sacmalamalarının ss i bende mevcut seni facebooktan silmeden önce hangi adresle kayıt oldugun sayfanında ss i mevcut burda moderatorlere rıca edip hangi adresle kayıtlı oldugunu alıp seni rezil rüsva ederim. ! o paperdoll olayına gelince baska bir forumda laiyle iletisime gecip sorduk. Lainin editledigi halini biz calıstıramadık ! 0 dan indirip üzerinde ugrasıp yaptık. şimdi zavallı yorumlarını alıp bakıp bakıp benim cürmüm neydi bilmeden dinlemeden laf sokmaya kalktım diye düşün !
Merhaba arkadaşlar sanırım benim cevpa yazma hakkım doğdu gerekli açıklamalar zaten yapılmış ama ben biraz daha kapsamlı olarak değinme ihtiyacı duydum.

Evet paperdoll olayı zaten bizim yazdığımız birşey değildi Kinetix'in 2004 yılında kodlarını paylaşmış olduğu sistemi alıp sphere-mysql yardımı ile kendi sunucumuza entegre ettik , eğer o başka platformdaki başlığı incelerseniz zaten benim orada ihtiyacım olan tek kod parçacığının "dispiddec" olduğunu farkedebilirsin bu yardımından dolayı laiye teşekkürümüzü ettik zaten.

Sistemin mullardan veri çekip resmi bastırma kısmı Kinetix'in onun dışında "dispiddec" kısmı hariç geri kalan oyunla bağlantısını sağlayan kodları bize aittirki, sistemin tamamıyla bize ait olduğunu söylemişliğimiz olmadığı halde bu tip suçlama ile gelmen ayrı bir konu.


Edit : Ilgilenemiyorum yerine ilgileniyorum yazmışım :)

Lainin paylaşmış olduğu php dosyalarını kullanmamaktayız , onun yerine kendi yazmış olduğumuz scriptlere göre düzenlemiş olduğumuz orjinal php dosyalarını kullanmaktayız ki 2004 yılından beri olan bu sistemi TR' de kullanan ve kullanmış çok az sayıda sunucu var ve bizim bunu sistemlerimiz kısmına yazmamızdan daha doğal birşey göremiyorum.

Konuyu dağıtmadan toparlıyacak olucaksak eğitimim nedeniyle sunucuyla pek fazla ilgilenemiiyorum bu süreç içerisinde sunucunun scriptsel kısmı ile ilgilenebilecek kapasitede bir takım arkadaşı arıyoruz gerekli bilgiler zaten ilk mesajda verilmiştir lütfen bundan sonraki mesajlarınızda konuyu amaçından saptıracak içerik kullanmamaya dikkat gösterelim.

Bu konu Elende tarafından düzenlendi(2011-04-10 23:20, 13 yıl önce)
@Elende'nin yazdıkları tamamen doğrudur. Ne eksik ne fazla. Bu yorumumu yaparken bir sunucu sahibi olduğum da unutulmasın. Yani arkadaşı tanımam etmem, ancak ufak bir yardımım olduysa ne mutlu bize.

Genel görüş olarak Uo'yu daha iyi bir yerlere getirmek için uğraştık bu güne kadar ve bu gibi güzel oluşumları her zaman desteklemişimdir.

@Xearth, konuyu daha fazla saptırmamanı dilerim. Eğer arkadaşlarla özel bir meselen varsa, özel mesaj yoluyla halletmeye çalışmalısın.

Not: Kişisel düşüncem, alacağınız scripter'i iyice tanıyın.
Genel olarak bir şey söylemek isterim, sürekli olarak başkalarına scp yardımı yapcağınıza kendi bünyenizdeki şeyleri geliştirmeye bakın.Siz ne kadar yardım etmeye devam ederseniz her ay 5'er 10'ar server açılıp kapanacaktır.

Hadi kolay gelsin.
@_Avatar_ eminim art niyet sarfederek yazmıyorsun ama konunun amacının dışında lütfen mesaj atmıyalım ne biz nede u-s yöneticileri rahatsız olsun.
umarım aradığını bulursun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.